Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne Faruk Karaduman atandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2023 - 20:00, Güncelleme: 20.03.2023 - 19:54
 

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne Faruk Karaduman atandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne Faruk Karaduman atandı

Milletvekili aday adaylığı için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa eden Veysal Tipioğlu’nun yerine, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman atandı.14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesi AK Parti’den milletvekili aday adayı olabilmek için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa eden Veysal Tipioğlu’nun yerine, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman getirildi. Karaduman’ın en yakın zamanda Kocaeli’ye gelerek, görevinin başına geçmesi bekleniyor.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne Faruk Karaduman atandı
Milletvekili aday adaylığı için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa eden Veysal Tipioğlu’nun yerine, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman atandı.
14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesi AK Parti’den milletvekili aday adayı olabilmek için Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa eden Veysal Tipioğlu’nun yerine, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman getirildi. Karaduman’ın en yakın zamanda Kocaeli’ye gelerek, görevinin başına geçmesi bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.