KOCAELİ ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BAŞKANI ÖZEL BİLGE’DEN

Gebze 17.12.2015 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOCAELİ ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BAŞKANI ÖZEL BİLGE’DEN

Kocaeli’de  12 ilçenin Okul Öğrenci Meclisi Başkanları, İl Öğrenci Temsilcisini seçmek için sandığa gitti. Yapılan seçim sonucunda, Özel Bilge Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Emir Serdar KÜÇÜKAY  Kocaeli Öğrenci Meclisleri Başkanı seçildi. Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilerimizde; Cumhuriyetin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi; öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması kapsamında yapılan bu seçimlerde okulumuz 11/C sınıfı öğrencilerimizden Emir Serdar KÜÇÜKAY ilimizi Ankara’da temsil etmeye hak kazanmıştır. Özel Bilge Anadolu Lisesi Müdürü Gürbüz Okta Seçim sonrasında şunları söyledi: İl temsilcisi seçilmesinden dolayı öğrencimizi tebrik ederek okullarımızda demokrasi kültürünün yerleşmesi ve gelişmesi için öğrencilerimizin özgüven içinde seçme ve seçilme heyecanını yaşaması ve temsil becerisini kazanmaları bakımından okul meclislerinin önemli olduğunu belirtti ve öğrencimizin okulumuzu ve ilimizi Ankara’da da başarıyla temsil edeceğine inandığını söyledi.

Kocaeli’de  12 ilçenin Okul Öğrenci Meclisi Başkanları, İl Öğrenci Temsilcisini seçmek için sandığa gitti. Yapılan seçim sonucunda, Özel Bilge Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Emir Serdar KÜÇÜKAY  Kocaeli Öğrenci Meclisleri Başkanı seçildi. Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilerimizde; Cumhuriyetin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi; öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması kapsamında yapılan bu seçimlerde okulumuz 11/C sınıfı öğrencilerimizden Emir Serdar KÜÇÜKAY ilimizi Ankara’da temsil etmeye hak kazanmıştır.

Özel Bilge Anadolu Lisesi Müdürü Gürbüz Okta Seçim sonrasında şunları söyledi: İl temsilcisi seçilmesinden dolayı öğrencimizi tebrik ederek okullarımızda demokrasi kültürünün yerleşmesi ve gelişmesi için öğrencilerimizin özgüven içinde seçme ve seçilme heyecanını yaşaması ve temsil becerisini kazanmaları bakımından okul meclislerinin önemli olduğunu belirtti ve öğrencimizin okulumuzu ve ilimizi Ankara’da da başarıyla temsil edeceğine inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.