Kocaeli’de 4 araç trafikten men edildi!

Kocaeli 19.10.2021 - 11:06, Güncelleme: 19.10.2021 - 11:06
 

Kocaeli’de 4 araç trafikten men edildi!

Kocaeli’de 4 araç trafikten men edildi!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından, toplu taşıma araçlarına binilerek gerçekleştirilen sivil denetimlerde, 15 araca cezai işlem uygulanırken, 4 araç trafikten men edildi Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından şehir içi toplu taşıma araçlarına sivil trafik ekipleri ile denetim ve kontroller gerçekleştirildi. Şehir içi araçlara yolcu olarak binen trafik ekipleri, araçlarda sürücünün emniyet kemerinin takılı olup olmadığı, ışıklı ikazlara uyup uymadığı izlendi. Ayrıca, araç kullanırken sürücünün cep telefonu kullanıp kullanmadığı, yolcu sayısının tedbirlere uygun olup olmadığı kontrol edildi. Bu kapsamda son bir haftada gerçekleştirilen denetimlerde 110 araç kontrol edildi. Kontrol edilen araçlardan 15'inin sürücülerine çeşitli kural ihlall etiği ve eksikliklerden cezai işlem uygulandı. 4 araç ise trafikten men edildi. Uygulamanın bundan sonrada vatandaşların güvenli yolculuk yapabilmeleri için devam edeceği belirtildi.  
Kocaeli’de 4 araç trafikten men edildi!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından, toplu taşıma araçlarına binilerek gerçekleştirilen sivil denetimlerde, 15 araca cezai işlem uygulanırken, 4 araç trafikten men edildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından şehir içi toplu taşıma araçlarına sivil trafik ekipleri ile denetim ve kontroller gerçekleştirildi. Şehir içi araçlara yolcu olarak binen trafik ekipleri, araçlarda sürücünün emniyet kemerinin takılı olup olmadığı, ışıklı ikazlara uyup uymadığı izlendi.

Ayrıca, araç kullanırken sürücünün cep telefonu kullanıp kullanmadığı, yolcu sayısının tedbirlere uygun olup olmadığı kontrol edildi. Bu kapsamda son bir haftada gerçekleştirilen denetimlerde 110 araç kontrol edildi.

Kontrol edilen araçlardan 15'inin sürücülerine çeşitli kural ihlall etiği ve eksikliklerden cezai işlem uygulandı. 4 araç ise trafikten men edildi. Uygulamanın bundan sonrada vatandaşların güvenli yolculuk yapabilmeleri için devam edeceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.