Kocaeli'de çok sayıda silah ele geçirildi

Asayiş 20.02.2023 - 15:48, Güncelleme: 20.02.2023 - 15:48
 

Kocaeli'de çok sayıda silah ele geçirildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında çok sayıda silahın ele geçirildiğini açıkladı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, 13-19 Şubat tarihleri arasında suçun önlenmesine ilişkin yapılan çalışmalar kapsamında çok sayıda silahın ele geçirildiğini duyurdu.  Açıklamada şu bigilere yer verildi: "Emniyet Müdürlüğümüzce 13.02.2023 ile 19.02.2023 tarihleri arasında suçun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 16 adet Tabanca, 4 adet Kurusıkı Tabanca, 11 adet Av Tüfeği, 4 adet kesici/delici alet ele geçirildi. Şüpheliler hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılmıştır." 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında çok sayıda silahın ele geçirildiğini açıkladı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, 13-19 Şubat tarihleri arasında suçun önlenmesine ilişkin yapılan çalışmalar kapsamında çok sayıda silahın ele geçirildiğini duyurdu. 

Açıklamada şu bigilere yer verildi: "Emniyet Müdürlüğümüzce 13.02.2023 ile 19.02.2023 tarihleri arasında suçun önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
16 adet Tabanca, 4 adet Kurusıkı Tabanca, 11 adet Av Tüfeği, 4 adet kesici/delici alet ele geçirildi. Şüpheliler hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılmıştır." 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.