Kocaeli’de Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu!

Kocaeli 22.02.2024 - 16:02, Güncelleme: 22.02.2024 - 16:02
 

Kocaeli’de Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu!

Ramazan’ın başlamasına üç hafta gibi bir süre kalırken iftar sofrasının vazgeçilmezi olan Ramazan pidesinin fiyatı 20 lira oldu.

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, geçen yıl 310 gram 10 lira olan Ramazan pidesine, 340 gram 20 lira fiyat teklifi verdiklerini açıklamıştı. Bugün Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB)’da gerçekleştirilen Şubat Ayı Yönetim Kurulu toplantısında teklif kabul edildi. HER ALANA ZAM ÜSTÜNE ZAM GELİYOR KESOB Başkanı Kadir Durmuş başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile Ramazan pidesi 340 gram 20 lira olarak açıklandı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Durmuş, “Et fiyatları başta olmak üzere her şeyin kilosu devamlı on lira on lira artıyor bildiğiniz gibi. Elektrikten una kadar her alanda zam üstüne zam geliyor. Türkiye genelinde kilosu 60 TL’den satılan un Kocaeli’de 58.80 TL’den satılıyor. Biz de bu konuda ince eleyip sık dokuyarak bir karara vardık. Ramazan Pidesi’nin 340 gramını 20 TL, 680 gramını ise 40 TL olarak belirledik. Kocaeli halkı için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.
Ramazan’ın başlamasına üç hafta gibi bir süre kalırken iftar sofrasının vazgeçilmezi olan Ramazan pidesinin fiyatı 20 lira oldu.

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, geçen yıl 310 gram 10 lira olan Ramazan pidesine, 340 gram 20 lira fiyat teklifi verdiklerini açıklamıştı. Bugün Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB)’da gerçekleştirilen Şubat Ayı Yönetim Kurulu toplantısında teklif kabul edildi.

Kocaeli’de Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu!

HER ALANA ZAM ÜSTÜNE ZAM GELİYOR

KESOB Başkanı Kadir Durmuş başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile Ramazan pidesi 340 gram 20 lira olarak açıklandı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Durmuş, “Et fiyatları başta olmak üzere her şeyin kilosu devamlı on lira on lira artıyor bildiğiniz gibi. Elektrikten una kadar her alanda zam üstüne zam geliyor. Türkiye genelinde kilosu 60 TL’den satılan un Kocaeli’de 58.80 TL’den satılıyor. Biz de bu konuda ince eleyip sık dokuyarak bir karara vardık. Ramazan Pidesi’nin 340 gramını 20 TL, 680 gramını ise 40 TL olarak belirledik. Kocaeli halkı için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Kocaeli’de Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.