Kocaeli’de Ramazan pidesinin halk ekmek fiyatı belli oldu

Kocaeli 24.02.2024 - 17:58, Güncelleme: 24.02.2024 - 17:58
 

Kocaeli’de Ramazan pidesinin halk ekmek fiyatı belli oldu

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin onayladığı Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı’nın önceki gün açıkladığı, 340 gram ramazan pidesinin Halk Ekmek büfelerinde 20 TL yerine 5 TL indirimle 15 TL’ye satılması bekleniyor.

Kocaeli’de 340 gram Ramazan pidesinin Halk Ekmek büfelerinde 20 TL yerine 5 TL indirimle 15 TL’ye satılması bekleniyor.  Fırınlarda ve marketlerde 8 lira olan 210 gram ekmek halk ekmek büfelerinde 5 liradan satılıyor. Bizimyaka Kocaeli’den Galip Ataman’ın haberine göre; 11 Mart’ta başlayacak Ramazan ayında pidenin Halk Ekmek büfelerindeki fiyatının belirlenerek açıklanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen 25 bin adet 41 Kart sahibi ailenin yararlanacağı belirtiliyor. 41 Kart sahipleri, ramazan pidesini fırınlarda ve büfelerden 15 liraya pide alacak.   ASKIDA RAMAZAN PİDESİ Dar gelirli ve dezavantajlı aileler için hayırseverlerin fırınlarda “Askıda Ekmek” uygulamasının ramazan ayı boyunca “Askıda Ramazan Pidesi” olarak devam edeceği öğrenildi. Kocaeli Valiliğince verilen 60 bin kart sahibi de ramazan pidelerini fırınlarda 41 Kart sahibi gibi indirimli olarak 15 liraya alabilecek.
Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin onayladığı Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı’nın önceki gün açıkladığı, 340 gram ramazan pidesinin Halk Ekmek büfelerinde 20 TL yerine 5 TL indirimle 15 TL’ye satılması bekleniyor.

Kocaeli’de 340 gram Ramazan pidesinin Halk Ekmek büfelerinde 20 TL yerine 5 TL indirimle 15 TL’ye satılması bekleniyor.  Fırınlarda ve marketlerde 8 lira olan 210 gram ekmek halk ekmek büfelerinde 5 liradan satılıyor.

Bizimyaka Kocaeli’den Galip Ataman’ın haberine göre; 11 Mart’ta başlayacak Ramazan ayında pidenin Halk Ekmek büfelerindeki fiyatının belirlenerek açıklanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen 25 bin adet 41 Kart sahibi ailenin yararlanacağı belirtiliyor. 41 Kart sahipleri, ramazan pidesini fırınlarda ve büfelerden 15 liraya pide alacak.

 

ASKIDA RAMAZAN PİDESİ

Dar gelirli ve dezavantajlı aileler için hayırseverlerin fırınlarda “Askıda Ekmek” uygulamasının ramazan ayı boyunca “Askıda Ramazan Pidesi” olarak devam edeceği öğrenildi. Kocaeli Valiliğince verilen 60 bin kart sahibi de ramazan pidelerini fırınlarda 41 Kart sahibi gibi indirimli olarak 15 liraya alabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.