Kocaeli’de yeni taksimetre tarifeleri belli oldu!

Kocaeli 29.02.2024 - 15:59, Güncelleme: 29.02.2024 - 15:59
 

Kocaeli’de yeni taksimetre tarifeleri belli oldu!

Kocaeli’deki taksiciler uzun süredir taksimetre ücretlerine zam bekliyordu. UKOME toplantısının arından nihai karar açıklandı. Kocaeli’de taksimetre ücretlerine zam geldi.

Kocaeli’de taksi tarifelerine zam en son 2023 Ağustos ayında gelmişti. Kısa mesafe ve indi-bindi ücreti 66 TL, taksimetre açılış ücretleri ise 18,98 TL’ye yükselmişti. Akaryakıt fiyatlarının ve gider maliyetlerinin artmasından dolayı taksiciler de zam talebini UKOME’ye bildirmişti. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YÜRÜRLÜĞE GİRMESİ BEKLENİYOR Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Kaya’nın aktardıklarına göre komisyonda görüşülen teklif taksimetre açılış ücreti 25 TL, kilometre ücreti 25 TL ve indi bindi 80 TL olarak güncellenmişti. Bugün yapılan UKOME toplantısında komisyon tarafından teklifin kabul edildi. Yeni tarifenin önümüzdeki hafta itibariyle uygulanması bekleniyor.
Kocaeli’deki taksiciler uzun süredir taksimetre ücretlerine zam bekliyordu. UKOME toplantısının arından nihai karar açıklandı. Kocaeli’de taksimetre ücretlerine zam geldi.

Kocaeli’de taksi tarifelerine zam en son 2023 Ağustos ayında gelmişti. Kısa mesafe ve indi-bindi ücreti 66 TL, taksimetre açılış ücretleri ise 18,98 TL’ye yükselmişti. Akaryakıt fiyatlarının ve gider maliyetlerinin artmasından dolayı taksiciler de zam talebini UKOME’ye bildirmişti.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YÜRÜRLÜĞE GİRMESİ BEKLENİYOR

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Kaya’nın aktardıklarına göre komisyonda görüşülen teklif taksimetre açılış ücreti 25 TL, kilometre ücreti 25 TL ve indi bindi 80 TL olarak güncellenmişti. Bugün yapılan UKOME toplantısında komisyon tarafından teklifin kabul edildi. Yeni tarifenin önümüzdeki hafta itibariyle uygulanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.