Kocaeli’nde kaçakçılık operasyonu: 7 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 23:00, Güncelleme: 12.12.2022 - 22:31
 

Kocaeli’nde kaçakçılık operasyonu: 7 gözaltı

Kocaeli’nde kaçakçılık operasyonu: 7 gözaltı

Kocaeli’nin İzmit ve Kartepe ilçelerinde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda çok miktarda kaçak tütün ve tütün malzemeleri ele geçirilirken, 7 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin İzmit ve Kartepe ilçelerinde 8 ev ve iş yerine düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 759 bin 400 adet gümrük kaçağı makaron, 52 bin 780 adet içi tütün dolu makaron, 32 kilogram açık kıyılmış tütün, 7 adet komprasör, 10 adet sarma makinesi, 3 adet hava kurutma makinesi, 10 adet elektronik sigara likiti ve 149 adet TAPDK bandrolü ele geçirildi. Operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyette tamamlanan işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilecek.
Kocaeli’nde kaçakçılık operasyonu: 7 gözaltı
Kocaeli’nin İzmit ve Kartepe ilçelerinde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda çok miktarda kaçak tütün ve tütün malzemeleri ele geçirilirken, 7 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin İzmit ve Kartepe ilçelerinde 8 ev ve iş yerine düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 759 bin 400 adet gümrük kaçağı makaron, 52 bin 780 adet içi tütün dolu makaron, 32 kilogram açık kıyılmış tütün, 7 adet komprasör, 10 adet sarma makinesi, 3 adet hava kurutma makinesi, 10 adet elektronik sigara likiti ve 149 adet TAPDK bandrolü ele geçirildi. Operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyette tamamlanan işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.