KÜTÜPHANELER

Kocaeli’nin mimarları tanışma turuna devam ediyor

Gündem 12.01.2024 - 18:27, Güncelleme: 12.01.2024 - 18:27
 

Kocaeli’nin mimarları tanışma turuna devam ediyor

Kısa süre önce kuruluş aşamasını tamamlayan Kocaeli Mimarlık A.Ş. yönetimi bu kez de Kartepe İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ı ziyaret etti

Kocaeli Mimarlık A.Ş. bir süredir birlik ve beraberlik sağlayan etkinlikleri, nokta ziyaretleri ile gündeme geliyor. Kocaeli’nin ilçelerinden olan Kartepe ilçesi Belediye Başkanı Avukat Mustafa Kocaman’ı da makamında ziyaret ederek bu etkinlik zinciri devam ettirildi. Kocaeli Mimarlık A.Ş. Başkanı Ahmet Mintemur ve yönetimi ziyaret sırasında yapmış olduğu projeleri ve geleceğe dönük planlarını hoş bir sohbet ortamında Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a aktardılar. Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, çalışmalarından dolayı Kocaelili mimarları tebrik ederek, her zaman destekleyeceklerini söyledi. Kocaeli Mimarlık A.Ş. yönetimi gösterilen ilgi ve destek konuşması nedeniyle Mustafa Kocaman’a teşekkür etti. 
Kısa süre önce kuruluş aşamasını tamamlayan Kocaeli Mimarlık A.Ş. yönetimi bu kez de Kartepe İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ı ziyaret etti

Kocaeli Mimarlık A.Ş. bir süredir birlik ve beraberlik sağlayan etkinlikleri, nokta ziyaretleri ile gündeme geliyor. Kocaeli’nin ilçelerinden olan Kartepe ilçesi Belediye Başkanı Avukat Mustafa Kocaman’ı da makamında ziyaret ederek bu etkinlik zinciri devam ettirildi.
Kocaeli Mimarlık A.Ş. Başkanı Ahmet Mintemur ve yönetimi ziyaret sırasında yapmış olduğu projeleri ve geleceğe dönük planlarını hoş bir sohbet ortamında Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a aktardılar. Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, çalışmalarından dolayı Kocaelili mimarları tebrik ederek, her zaman destekleyeceklerini söyledi. Kocaeli Mimarlık A.Ş. yönetimi gösterilen ilgi ve destek konuşması nedeniyle Mustafa Kocaman’a teşekkür etti. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.