Kocaelispor 3 Puan İçin Ter Döküyor!

Spor 13.01.2022 - 10:31, Güncelleme: 13.01.2022 - 10:31
 

Kocaelispor 3 Puan İçin Ter Döküyor!

Kocaelispor 3 Puan İçin Ter Döküyor!

Kocaelispor, ligin 21.haftasında sahasında MKE Ankaragücü karşılaşmasının çalışmalarını kısıtlı kadroyla devam ediyor. Yeşil siyahlılarda karantinası süren  Abdoulaye Cisse bugün  yapılacak testin sonucuna göre takıma katılacak. Son müsabakada sakatlık geçiren Johanna Omolo ise çalışmalarda yer almadı. SON GELİŞMELER ŞU ŞEKİLDE Dino takımla beraber çalışmalarda yer alırken, mücadeleye seri bir biçimde yetiştirilmeye gayret gösteriliyor. Temsilcimizde file bekçileri İsmet, Korcan ve Doğukan tam kadro olarak hazırlıklarına devam ederken, futbolculardan Benhur Keser önceki gün akşam antrenmanında sol bacağından sakatlandı ve çalışmadan erken ayrıldı. Başarılı oyuncusunun durumu MR sonucuna göre netleşecek. Ağırlıklı olarak taktik ve pas çalışması yapan yeşil körfez ekibi, mini kalede kurgusunu geliştirmek adına yoğun bir dikkat gösterirken Spor salonunda kuvvet ve ısınma çalışması yaparak hazırlandığı karşılaşmada tek hedefi  3 puan olacak.
Kocaelispor 3 Puan İçin Ter Döküyor!

Kocaelispor, ligin 21.haftasında sahasında MKE Ankaragücü karşılaşmasının çalışmalarını kısıtlı kadroyla devam ediyor. Yeşil siyahlılarda karantinası süren  Abdoulaye Cisse bugün  yapılacak testin sonucuna göre takıma katılacak. Son müsabakada sakatlık geçiren Johanna Omolo ise çalışmalarda yer almadı.

SON GELİŞMELER ŞU ŞEKİLDE

Dino takımla beraber çalışmalarda yer alırken, mücadeleye seri bir biçimde yetiştirilmeye gayret gösteriliyor. Temsilcimizde file bekçileri İsmet, Korcan ve Doğukan tam kadro olarak hazırlıklarına devam ederken, futbolculardan Benhur Keser önceki gün akşam antrenmanında sol bacağından sakatlandı ve çalışmadan erken ayrıldı. Başarılı oyuncusunun durumu MR sonucuna göre netleşecek. Ağırlıklı olarak taktik ve pas çalışması yapan yeşil körfez ekibi, mini kalede kurgusunu geliştirmek adına yoğun bir dikkat gösterirken Spor salonunda kuvvet ve ısınma çalışması yaparak hazırlandığı karşılaşmada tek hedefi  3 puan olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.