KOCAELİSPOR, MEHMET SAK’I DUYURDU!

Spor 17.08.2022 - 19:10, Güncelleme: 17.08.2022 - 19:10
 

KOCAELİSPOR, MEHMET SAK’I DUYURDU!

KOCAELİSPOR, MEHMET SAK’I DUYURDU!

Kocaelispor kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor, yeşil siyahlılar geride kalan sezon 1461 Trabzon FK ve yarım sezon Serik Belediyespor’un başarısı için ter döken Mehmet Sak’ ile anlaşmaya vardı.  10 FUTBOLCU RESMİ BİR ŞEKİLDE AÇIKLANDI Körfez ekibi Kulübü gerçekleştirdiği duyuruda 32 yaşındaki sol bek oyuncusunu 1+1 seneliğine renklerine kattığını ifade etti. Böylece ekibimiz yaz transfer döneminde 10 futbolcuyu resmi bir şekilde açıklamış oldu. Hazarhan Karaca, Mesut Can Tunalı ve Yusuf Cihat Çelik transferlerinde de sona gelindiği ve kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.
KOCAELİSPOR, MEHMET SAK’I DUYURDU!

Kocaelispor kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor, yeşil siyahlılar geride kalan sezon 1461 Trabzon FK ve yarım sezon Serik Belediyespor’un başarısı için ter döken Mehmet Sak’ ile anlaşmaya vardı. 

10 FUTBOLCU RESMİ BİR ŞEKİLDE AÇIKLANDI

Körfez ekibi Kulübü gerçekleştirdiği duyuruda 32 yaşındaki sol bek oyuncusunu 1+1 seneliğine renklerine kattığını ifade etti. Böylece ekibimiz yaz transfer döneminde 10 futbolcuyu resmi bir şekilde açıklamış oldu. Hazarhan Karaca, Mesut Can Tunalı ve Yusuf Cihat Çelik transferlerinde de sona gelindiği ve kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.