19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaelispor’dan üyelere davet

Spor 30.11.2022 - 14:47, Güncelleme: 30.11.2022 - 14:47
 

Kocaelispor’dan üyelere davet

Kocaelispor Kulübü, 4 Aralık Pazar günü Olağanüstü Kongresi'nin ikinci oturumunu çoğunluğa bakmadan gerçekleştirecek. Başkan Engin Koyun ve yönetimi tüm üyeleri kongreye davet etti

YENİ İSİMLER AÇIKLANACAK Kocaelispor Başkanı Engin Koyun gazetemize yaptığı bilgilendirmede yaklaşan kongre öncesinde görevlerinden ayrılan Harun Kaya ve Mehmet Yaşar'ın haricindeki diğer yöneticilerle görüşüp yeni listeyi hazırlayacaklarını belirtti. Listedeki yeni isimleri ise yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı. Kocaelispor Yönetim Kurulu ise yine 21 kişiden oluşacak. "EMEĞİN SAHİPLENİLMESİ GEREKİRDİ" Henüz karşısına aday çıkmaması konusunda eleştirilerde bulunan Başkan Engin Koyun, " Üyelerimiz en doğal hakları olarak olağanüstü kongre için yeterli imzayı topladılar ve bunun sonucunda seçime gidiyoruz. İmzayı topladılar fakat aday çıkmadı. Bu emeğin sahiplenmesi gerekirdi. Demek ki bu işler konuşulduğu gibi kolay olmuyor. Biz yenilenen ekibimizle Kocaelispor'a hizmet etmeye yeniden aday oluyoruz" dedi.
Kocaelispor Kulübü, 4 Aralık Pazar günü Olağanüstü Kongresi'nin ikinci oturumunu çoğunluğa bakmadan gerçekleştirecek. Başkan Engin Koyun ve yönetimi tüm üyeleri kongreye davet etti

YENİ İSİMLER AÇIKLANACAK

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun gazetemize yaptığı bilgilendirmede yaklaşan kongre öncesinde görevlerinden ayrılan Harun Kaya ve Mehmet Yaşar'ın haricindeki diğer yöneticilerle görüşüp yeni listeyi hazırlayacaklarını belirtti. Listedeki yeni isimleri ise yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı. Kocaelispor Yönetim Kurulu ise yine 21 kişiden oluşacak.

"EMEĞİN SAHİPLENİLMESİ GEREKİRDİ"

Henüz karşısına aday çıkmaması konusunda eleştirilerde bulunan Başkan Engin Koyun, " Üyelerimiz en doğal hakları olarak olağanüstü kongre için yeterli imzayı topladılar ve bunun sonucunda seçime gidiyoruz. İmzayı topladılar fakat aday çıkmadı. Bu emeğin sahiplenmesi gerekirdi. Demek ki bu işler konuşulduğu gibi kolay olmuyor. Biz yenilenen ekibimizle Kocaelispor'a hizmet etmeye yeniden aday oluyoruz" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.