Kocaelispor’un Final Haftaları Oldukça Çetin Geçecek!

Spor 10.05.2022 - 09:53, Güncelleme: 10.05.2022 - 09:53
 

Kocaelispor’un Final Haftaları Oldukça Çetin Geçecek!

Kocaelispor’un Final Haftaları Oldukça Çetin Geçecek!

Spor Toto 1. Ligde rekabet eden temsilcimiz Kocaelispor sezonun 36. haftası gereği Altınordu ile telafisi olmayan bir karşılaşma oynadı. Tecrübeli hakem Ali Palabıyık’ın idaresinde geçen  karşılaşmada körfez ekibi rakibi ile 2-2 berabere kaldı ve evinde oldukça değerli 2 puanı hanesine yazdıramadı. Düşme ihtimali bulunan diğer rakiplerinin hepsi galip gelince yeşil siyahlılar 41 puanla 11. sırada kendine yer buldu. Müsabaka önü ve anında gelişen olaylar sebebi ile her iki ekipte kritik cezalar alabilir. ÖNEMLİ ANLAR BURADA Altınordu rekabeti önü evinde bu sezon oynadığı 16 karşılaşmada  9 kez kazanırken 1 beraberlik ve 6 da mağlubiyet yaşayan temsilcimiz kalede İsmet, savunmada Mehmet Yılmaz, Atila, Musa Nizam ve Mazlum, önlerinde Mehmet Taş ve Diop, sağda Samed Ali, solda Benhur, forvete yakın bölgede Kolovos, ileride ise Babacar 11’i ile sahaya dizildi. Kocaelispor mücadeleye bir hayli seri bir başlangıç yaparken ilk 10 dakikada Babacar ve Kolovos ile fırsatlar yakaladı fakat skoru değiştirecek finali yapamadı. İlk devrenin bitimine yakın Mehmet Taş şahane bir gol atarak Kocaelispor’un soyunma odasına 1-0 üstün girmesini sağladı. Oyunun ikinci devresine rakibimiz yoğun baskıyla cevap verdi. 47’de Mehmet Yılmaz ceza sahası içinde Şeref’i düşürdü, Ali Palabıyık penaltı kararı verdi. Ahmet İlhan top ile İsmet’i farklı yerlere yolladı ve tabelayı 1-1’ yaptı. 65’te Altınordu ani oluşan kontra  atağın ardından Recep ile ceza sahasında çektiği şut ile öne geçti. 75’te Babacar’a ceza sahası içinde yapılan faulün ardından hakem Ali Palabıyık devam kararı verdi. Aon düdüğe 3 dakika kala Kocaelispor enteresan bir gol buldu. Kaleci Ali Emre ofsayt düşüncesi ile topu yere bıraktı. Ama Ali Palabıyık düdük çalmamıştı, bunu düşünen Kolovos topu boş ağlara gönderdi. (2-2) 90+5. dakikada Altınordu’da Ali’nin şutunda top direkten döndü, devamında İsmet mutlak bir gole daha müsaade etmedi. 11 dakikalık uzatmada başka gol sesi yükselmedi ve Kocaelispor, Altınordu ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaşmış oldu.  
Kocaelispor’un Final Haftaları Oldukça Çetin Geçecek!

Spor Toto 1. Ligde rekabet eden temsilcimiz Kocaelispor sezonun 36. haftası gereği Altınordu ile telafisi olmayan bir karşılaşma oynadı. Tecrübeli hakem Ali Palabıyık’ın idaresinde geçen  karşılaşmada körfez ekibi rakibi ile 2-2 berabere kaldı ve evinde oldukça değerli 2 puanı hanesine yazdıramadı. Düşme ihtimali bulunan diğer rakiplerinin hepsi galip gelince yeşil siyahlılar 41 puanla 11. sırada kendine yer buldu. Müsabaka önü ve anında gelişen olaylar sebebi ile her iki ekipte kritik cezalar alabilir.

ÖNEMLİ ANLAR BURADA

Altınordu rekabeti önü evinde bu sezon oynadığı 16 karşılaşmada  9 kez kazanırken 1 beraberlik ve 6 da mağlubiyet yaşayan temsilcimiz kalede İsmet, savunmada Mehmet Yılmaz, Atila, Musa Nizam ve Mazlum, önlerinde Mehmet Taş ve Diop, sağda Samed Ali, solda Benhur, forvete yakın bölgede Kolovos, ileride ise Babacar 11’i ile sahaya dizildi. Kocaelispor mücadeleye bir hayli seri bir başlangıç yaparken ilk 10 dakikada Babacar ve Kolovos ile fırsatlar yakaladı fakat skoru değiştirecek finali yapamadı. İlk devrenin bitimine yakın Mehmet Taş şahane bir gol atarak Kocaelispor’un soyunma odasına 1-0 üstün girmesini sağladı. Oyunun ikinci devresine rakibimiz yoğun baskıyla cevap verdi. 47’de Mehmet Yılmaz ceza sahası içinde Şeref’i düşürdü, Ali Palabıyık penaltı kararı verdi. Ahmet İlhan top ile İsmet’i farklı yerlere yolladı ve tabelayı 1-1’ yaptı. 65’te Altınordu ani oluşan kontra  atağın ardından Recep ile ceza sahasında çektiği şut ile öne geçti. 75’te Babacar’a ceza sahası içinde yapılan faulün ardından hakem Ali Palabıyık devam kararı verdi. Aon düdüğe 3 dakika kala Kocaelispor enteresan bir gol buldu. Kaleci Ali Emre ofsayt düşüncesi ile topu yere bıraktı. Ama Ali Palabıyık düdük çalmamıştı, bunu düşünen Kolovos topu boş ağlara gönderdi. (2-2) 90+5. dakikada Altınordu’da Ali’nin şutunda top direkten döndü, devamında İsmet mutlak bir gole daha müsaade etmedi. 11 dakikalık uzatmada başka gol sesi yükselmedi ve Kocaelispor, Altınordu ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaşmış oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.