KOCAELİSPOR’UN MÜSABAKA TAKVİMİ BELLİ OLDU

Spor 15.07.2021 - 14:55, Güncelleme: 15.07.2021 - 14:55
 

KOCAELİSPOR’UN MÜSABAKA TAKVİMİ BELLİ OLDU

Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Kocaelispor açılışı evinde Ümraniyespor ile yapacak. İlk deplasman maçını Ankaragücü ile oynayacak temsilcimiz 6’ncı haftayı bay geçecek.

HALEFLER 9 NUMARAYI ÇEKTİ TFF 1.Lig’de 2021-22 sezonu fikstürü  Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde çekildi. Körfez ekibi  adına kura çekimine 2. Başkanvekili Bekir Halefler ile TFF İşlerinden Sorumlu Yönetici Ulaş Yıldız katıldı. Kura için kürsüye davet edilen Halefler 9 numarayı çekti, böylece açılışın iç sahada oynanacağı belli oldu. 9 numaranın karşısında yer alan 7 numaralı kurayı Ümraniyespor yöneticisi çekince, ilk hafta eşleşmesi netleşti. Temsilcimiz 11 yıl sonra döndüğü 1.Lig’e Ümraniyespor maçıyla başlangıç yapacak. TFF 1. LİG İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER TFF 1. Ligin başlamasına 1 ay kaldı. Mücadele 13-16 Ağustos haftasında başlayacak, ilk yarı 27 Aralık’ta sona erecek. İkinci yarı 7 Ocak’ta başlayacak, normal sezon 15 Mayıs’ta kapanacak. Ligi ilk ikide bitirenler doğrudan Süper Lig vizesi alırken 3 ile 6’ncılık derecesi yapan 4 takım arasında oynanacak Play-Off maçları sonrasında bir takım daha bu hakkı elde edecek. Ligde son 4 sırada yer alan takımlar ise 2.Lig’e düşecek.            
Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Kocaelispor açılışı evinde Ümraniyespor ile yapacak. İlk deplasman maçını Ankaragücü ile oynayacak temsilcimiz 6’ncı haftayı bay geçecek.

HALEFLER 9 NUMARAYI ÇEKTİ

TFF 1.Lig’de 2021-22 sezonu fikstürü  Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde çekildi. Körfez ekibi  adına kura çekimine 2. Başkanvekili Bekir Halefler ile TFF İşlerinden Sorumlu Yönetici Ulaş Yıldız katıldı. Kura için kürsüye davet edilen Halefler 9 numarayı çekti, böylece açılışın iç sahada oynanacağı belli oldu. 9 numaranın karşısında yer alan 7 numaralı kurayı Ümraniyespor yöneticisi çekince, ilk hafta eşleşmesi netleşti. Temsilcimiz 11 yıl sonra döndüğü 1.Lig’e Ümraniyespor maçıyla başlangıç yapacak.

TFF 1. LİG İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

TFF 1. Ligin başlamasına 1 ay kaldı. Mücadele 13-16 Ağustos haftasında başlayacak, ilk yarı 27 Aralık’ta sona erecek. İkinci yarı 7 Ocak’ta başlayacak, normal sezon 15 Mayıs’ta kapanacak. Ligi ilk ikide bitirenler doğrudan Süper Lig vizesi alırken 3 ile 6’ncılık derecesi yapan 4 takım arasında oynanacak Play-Off maçları sonrasında bir takım daha bu hakkı elde edecek. Ligde son 4 sırada yer alan takımlar ise 2.Lig’e düşecek.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.