19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’ye 4 şampiyonluk birden!

Spor 12.03.2024 - 16:27, Güncelleme: 12.03.2024 - 16:27
 

Kocaeli’ye 4 şampiyonluk birden!

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından gerçekleştirilen Sualtı Hokeyi Şampiyonası’da Deniz Yıldızları Spor Kulübü 4 kategoride Türkiye Şampiyonu oldu.

07-10 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan Sualtı Hokeyi U19 Türkiye Şampiyonası’na katılan 25 spor kulübünden 13 kadın, 24 erkek takımın şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen TSSF Sualtı Hokeyi 19 Yaş ve Altı ile 15 Yaş ve Altı Türkiye Şampiyonalarına 7 farklı ildeki 25 spor kulübünün 29'u kadın 30'u erkek toplam 59 takım ve 530 sporcusu katıldı. TURNUVAYA DAMGA VURDULAR Açılış töreninin ardından şampiyonaya katılan kadın sporculara Dünya Kadınlar Günü anısına karanfil hediye edildi. Yapılan müsabakalar sonucunda 4 kategoride de rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyon olarak, kupa ve madalyaları ile birincilik kürsüsüne çıkan Denizyıldızları Spor Kulübü Turnuvaya damgasını vurdu. İŞTE O 4 KATEGORİ 19 yaş ve altı müsabakaları erkeklerde Deniz Yıldızları Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu. İkincilik kürsüsüne Derin Ege Spor Kulübü çıkarken, Türkiye üçüncüsü Ege SAS spor Kulübü oldu. 19 Yaş ve Altı Bayanlar kategorisinde yapılan maçlarda rakiplerini geride bırakan Deniz Yıldızları Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırırken, ODTÜ Spor Kulübü Türkiye ikincisi, Derin Ege Spor Kulübü Türkiye Üçüncüsü olmayı başardı. 15 yaş ve altı müsabakalarında erkeklerde Deniz Yıldızları Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu olurken, İkincilik kürsüsüne İstanbul Spor Teknikleri Spor Kulübü çıkarken, Türkiye üçüncüsü Denizkızı spor Kulübü oldu. 15 Yaş ve Altı Bayanlar kategorisinde yapılan maçlarda rakiplerini geride bırakan Deniz Yıldızları Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırırken, Enerji İş Spor Kulübü Türkiye ikincisi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Kulübü Türkiye Üçüncüsü olmayı başardı. CELAL KAVAZ’DAN TEŞEKKÜR Denizyıldızları Spor Kulübü Başkanı Celal Kavaz, Kocaeli’nin Sualtı Hokeyinde arma şehir olduğunu, bu başarıda sporcular, antrenörlerimiz ve Sporcu velilerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verdikleri destek ve katkılardan dolayı çok teşekkür ettiğini belirtti.  
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından gerçekleştirilen Sualtı Hokeyi Şampiyonası’da Deniz Yıldızları Spor Kulübü 4 kategoride Türkiye Şampiyonu oldu.

07-10 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan Sualtı Hokeyi U19 Türkiye Şampiyonası’na katılan 25 spor kulübünden 13 kadın, 24 erkek takımın şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen TSSF Sualtı Hokeyi 19 Yaş ve Altı ile 15 Yaş ve Altı Türkiye Şampiyonalarına 7 farklı ildeki 25 spor kulübünün 29'u kadın 30'u erkek toplam 59 takım ve 530 sporcusu katıldı.

TURNUVAYA DAMGA VURDULAR

Açılış töreninin ardından şampiyonaya katılan kadın sporculara Dünya Kadınlar Günü anısına karanfil hediye edildi. Yapılan müsabakalar sonucunda 4 kategoride de rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyon olarak, kupa ve madalyaları ile birincilik kürsüsüne çıkan Denizyıldızları Spor Kulübü Turnuvaya damgasını vurdu.

İŞTE O 4 KATEGORİ

19 yaş ve altı müsabakaları erkeklerde Deniz Yıldızları Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu. İkincilik kürsüsüne Derin Ege Spor Kulübü çıkarken, Türkiye üçüncüsü Ege SAS spor Kulübü oldu.

19 Yaş ve Altı Bayanlar kategorisinde yapılan maçlarda rakiplerini geride bırakan Deniz Yıldızları Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırırken, ODTÜ Spor Kulübü Türkiye ikincisi, Derin Ege Spor Kulübü Türkiye Üçüncüsü olmayı başardı.

15 yaş ve altı müsabakalarında erkeklerde Deniz Yıldızları Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu olurken, İkincilik kürsüsüne İstanbul Spor Teknikleri Spor Kulübü çıkarken, Türkiye üçüncüsü Denizkızı spor Kulübü oldu.

15 Yaş ve Altı Bayanlar kategorisinde yapılan maçlarda rakiplerini geride bırakan Deniz Yıldızları Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırırken, Enerji İş Spor Kulübü Türkiye ikincisi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Kulübü Türkiye Üçüncüsü olmayı başardı.

CELAL KAVAZ’DAN TEŞEKKÜR

Denizyıldızları Spor Kulübü Başkanı Celal Kavaz, Kocaeli’nin Sualtı Hokeyinde arma şehir olduğunu, bu başarıda sporcular, antrenörlerimiz ve Sporcu velilerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verdikleri destek ve katkılardan dolayı çok teşekkür ettiğini belirtti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.