19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Koray Topçu Danışman Oldu

Gebze 04.05.2024 - 16:54, Güncelleme: 04.05.2024 - 16:54
 

Koray Topçu Danışman Oldu

Zafer Partisi'nin Gebze Belediye Başkan adayı olarak seçimlerde öne çıkan ve daha sonra parti danışmanı olarak atanmış olan Koray Topçu, toplumda saygın bir Çocuk Cerrahisi Uzmanı olarak tanınıyordu.

Seçim sürecinde engelli bir birey olarak geniş destek gören ve takdir toplayan Topçu, görevlendirilmesinin ardından büyük bir onur ve sorumlulukla yeni görevi kabul ettiğini belirtti. Topçu, yaptığı açıklamada, kendisine duyulan güvene layık olmak için çaba sarf edeceğini vurgulayarak, engelli vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmenin önemine vurgu yaptı. Zafer Partisi'nin engellilerin sorunlarını çözmek için en uygun parti olduğunu düşündüğünü ifade eden Topçu, partisiyle birlikte engellilere yönelik politikalar geliştireceklerini belirtti. Koray Topçu'nun göreve atanmasının ardından ilk tebrik mesajı, Zafer Partisi'nin Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara'dan geldi. Özkara, Topçu'nun Genel Merkez düzeyinde danışman olarak atanmasının partiyi memnun ettiğini belirterek, önceki dönemde belediye başkanlığı adaylığı sürecinde partilerine büyük katkılar sağlayan Topçu'nun bu yeni görevinde de başarılı olacağına inandıklarını ifade etti.
Zafer Partisi'nin Gebze Belediye Başkan adayı olarak seçimlerde öne çıkan ve daha sonra parti danışmanı olarak atanmış olan Koray Topçu, toplumda saygın bir Çocuk Cerrahisi Uzmanı olarak tanınıyordu.

Seçim sürecinde engelli bir birey olarak geniş destek gören ve takdir toplayan Topçu, görevlendirilmesinin ardından büyük bir onur ve sorumlulukla yeni görevi kabul ettiğini belirtti.

Topçu, yaptığı açıklamada, kendisine duyulan güvene layık olmak için çaba sarf edeceğini vurgulayarak, engelli vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmenin önemine vurgu yaptı. Zafer Partisi'nin engellilerin sorunlarını çözmek için en uygun parti olduğunu düşündüğünü ifade eden Topçu, partisiyle birlikte engellilere yönelik politikalar geliştireceklerini belirtti.

Koray Topçu'nun göreve atanmasının ardından ilk tebrik mesajı, Zafer Partisi'nin Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara'dan geldi. Özkara, Topçu'nun Genel Merkez düzeyinde danışman olarak atanmasının partiyi memnun ettiğini belirterek, önceki dönemde belediye başkanlığı adaylığı sürecinde partilerine büyük katkılar sağlayan Topçu'nun bu yeni görevinde de başarılı olacağına inandıklarını ifade etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.