KÖRFEZ'E İKİ ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Kocaeli 02.02.2016 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KÖRFEZ'E İKİ ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Ömer Güney ile Recep Erdoğan'ın acı haberi Körfez'de ikamet eden yakınlarını da yaktı

Şırnak Cizre’de önceki gün şehit olan özel Harekat polisi Ömer Güney’in kara haberi, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde yaşayan MHP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Çetin’i de yasa boğdu. Diğer yandan, yine Diyarbakır Sur’da keskin nişancı kurşunuyla şehit olan Teğmen Recep Erdoğan’ın akrabalarının da Yarımca’da ikamet ettiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, Şehit özel harekat polisi Ömer Güney'in, MHP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Çetin'in kuzeni ve yine Körfezli iş adamı Halis Yılmaz'ın akrabası olduğu öğrenildi. Şehit haberi, Sinan Çetin ve yakınlarını yasa boğdu. Sur’da keskin nişancı kurşunuyla şehit olan Teğmen Recep Erdoğan’ın da ölüm haberi Gümüşhane’deki baba evini yakarken, Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde oturan ve şehidimizin kuzeninin oğlu olduğu belirtilen Alparslan Yılmaz ve ailesini de yıktı.
PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Ömer Güney ile Recep Erdoğan'ın acı haberi Körfez'de ikamet eden yakınlarını da yaktı

Şırnak Cizre’de önceki gün şehit olan özel Harekat polisi Ömer Güney’in kara haberi, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde yaşayan MHP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Çetin’i de yasa boğdu. Diğer yandan, yine Diyarbakır Sur’da keskin nişancı kurşunuyla şehit olan Teğmen Recep Erdoğan’ın akrabalarının da Yarımca’da ikamet ettiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Şehit özel harekat polisi Ömer Güney'in, MHP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Çetin'in kuzeni ve yine Körfezli iş adamı Halis Yılmaz'ın akrabası olduğu öğrenildi. Şehit haberi, Sinan Çetin ve yakınlarını yasa boğdu.

Sur’da keskin nişancı kurşunuyla şehit olan Teğmen Recep Erdoğan’ın da ölüm haberi Gümüşhane’deki baba evini yakarken, Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde oturan ve şehidimizin kuzeninin oğlu olduğu belirtilen Alparslan Yılmaz ve ailesini de yıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.