Körfezin Gençlerinden 1. Lige Anlamlı Veda 4-1!

Spor 23.05.2022 - 10:05, Güncelleme: 23.05.2022 - 10:05
 

Körfezin Gençlerinden 1. Lige Anlamlı Veda 4-1!

Körfezin Gençlerinden 1. Lige Anlamlı Veda 4-1!

Temsilcimiz Kocaelispor Spor Toto 1.Lig’deki final karşılaşmasında 3 puanı hanesine veda etti. Baştan aşağı rotasyonlu kadrosuyla mücadele eden yeşil siyahlılar, neredeyse boş tribünleri karşısında ağırladığı Adanaspor ile oynadı. 5.dakikada Rasheed ile üstünlüğü sağladı ve sezonu gençlerinden gelen plaka skoru 4-1 ile herkese ‘Keşke hep bu gençler oynasaydı’ dedirtti. RAŞİT HEM ATTI HEM DE KAÇIRDI Körfez ekibi üstünlük sayısını 5. dakikada buldu. Genç Berat, sol kanattan aldığı topla rakibinden oldukça iyi sıyrılarak attığı pası  Denizalp topu filelere yolladı Raşit’e gelen topu bu oyuncu düzeltip zorlanmadan golü yaptı: 1-0. 16.dakikada ise Yeşil siyahlılar farkı ikiye çıkarmaya bir hayli yaklaştı. Semih’in pasında Raşit yakından topu ıskaladı, Adanaspor için korkulan olmadı 26.dakikada yine Raşit ceza sahasında topla buluştu, kaleye yaptığı vuruşta, top sağdan az farkla dışarıya çıktı. 36. Dakikada yine bir fırsattan daha yararlanamadık. Denizalp’in pasında Raşit kale önünden topu filelere gönderemedi. İlk yarı tek golle soyunma odasına gidilmiş oldu. 44 PUAN LİGDE KALMAYA YETMEDİ Galibiyeti ikinci yarıda da korudu ve evinden 3 puanla ayrılırken, 44 puan ligde kalmaya yetmedi.  Zaten bir hafta önce Eyüp deplasmanında 2-1 mağlup olarak her şey netleşmişti. Sonuç olarak büyük umutlarla başlayan Yeşil Siyahlılar, geçen seneki play-off finali hedefi bir yana lige tutunamayarak ağustos ayının ikinci haftasında başlayacak olan 2.Lig’e hazırlanacak. Bu arada kulüp yönetiminin kongre kararının da alınması bekleniyor.
Körfezin Gençlerinden 1. Lige Anlamlı Veda 4-1!

Temsilcimiz Kocaelispor Spor Toto 1.Lig’deki final karşılaşmasında 3 puanı hanesine veda etti. Baştan aşağı rotasyonlu kadrosuyla mücadele eden yeşil siyahlılar, neredeyse boş tribünleri karşısında ağırladığı Adanaspor ile oynadı. 5.dakikada Rasheed ile üstünlüğü sağladı ve sezonu gençlerinden gelen plaka skoru 4-1 ile herkese ‘Keşke hep bu gençler oynasaydı’ dedirtti.

RAŞİT HEM ATTI HEM DE KAÇIRDI

Körfez ekibi üstünlük sayısını 5. dakikada buldu. Genç Berat, sol kanattan aldığı topla rakibinden oldukça iyi sıyrılarak attığı pası  Denizalp topu filelere yolladı Raşit’e gelen topu bu oyuncu düzeltip zorlanmadan golü yaptı: 1-0. 16.dakikada ise Yeşil siyahlılar farkı ikiye çıkarmaya bir hayli yaklaştı. Semih’in pasında Raşit yakından topu ıskaladı, Adanaspor için korkulan olmadı 26.dakikada yine Raşit ceza sahasında topla buluştu, kaleye yaptığı vuruşta, top sağdan az farkla dışarıya çıktı. 36. Dakikada yine bir fırsattan daha yararlanamadık. Denizalp’in pasında Raşit kale önünden topu filelere gönderemedi. İlk yarı tek golle soyunma odasına gidilmiş oldu.

44 PUAN LİGDE KALMAYA YETMEDİ

Galibiyeti ikinci yarıda da korudu ve evinden 3 puanla ayrılırken, 44 puan ligde kalmaya yetmedi.  Zaten bir hafta önce Eyüp deplasmanında 2-1 mağlup olarak her şey netleşmişti. Sonuç olarak büyük umutlarla başlayan Yeşil Siyahlılar, geçen seneki play-off finali hedefi bir yana lige tutunamayarak ağustos ayının ikinci haftasında başlayacak olan 2.Lig’e hazırlanacak. Bu arada kulüp yönetiminin kongre kararının da alınması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.