KOÜ’de Kimya Zirvesi yapıldı

Kocaeli 29.04.2024 - 13:11, Güncelleme: 29.04.2024 - 13:11
 

KOÜ’de Kimya Zirvesi yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Kimya Kulübü, KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezinde Kimya Zirvesi 24 etkinliği düzenledi

Kocaeli Üniversitesi, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Kocaeli Üniversitesi Kimya Kulübü tarafından Kimya Zirvesi 24 etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümüt Ay, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Asgar Kayan, Kimya Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Seda Karayünlü Bozbaş akademisyenler, öğrenciler, Özel Kocaeli BilNet lise öğrencileri ve öğretmenleri ile sponsor firmalar yer aldı.   KONSERLE SONA ERDİ Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Kimya Zirvesi’nin açılış konuşmalarını Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümüt Ay ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Asgar Kayan yaptı. Oturumlarda ise İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Okay, akıllı hidrojeller ve polimerler hakkında bilgi verdi. Atabay Kimya firmasından Halis Berk Kara ise öğrencilere ilaç sektörü hakkında bilgiler verdi ve sektör içindeki departmanlardan bahsetti. Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Tahir Günkara da organik kimya ve ilaç molekülleri konusunda sunum yaptı ve TÜBİTAK projeleri hakkında konuştu. Petroyağ Group'tan Gözde Bıyıklılar ile AR-GE Müdürü Dr. Mustafa Akın, İzel Kimya AR-GE ve İnovasyon Yöneticisi Dr. Elif Cerrahoğlu Kaçakgil firmaları hakkında bilgiler verirken; Mikrobiyoloji alanında uzman Mehmet Balıkçı, İGSAŞ AR-GE Birim Yöneticisi Ahmet Akbulut, Betek Kimya Su Bazlı AR-GE Uzmanı Dr. Suna Elif Akçin de zirvenin diğer konuşmacıları arasında yer aldı. Zirve, Departman grubunun konseriyle sona erdi.  
Kocaeli Üniversitesi Kimya Kulübü, KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezinde Kimya Zirvesi 24 etkinliği düzenledi

Kocaeli Üniversitesi, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Kocaeli Üniversitesi Kimya Kulübü tarafından Kimya Zirvesi 24 etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümüt Ay, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Asgar Kayan, Kimya Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Seda Karayünlü Bozbaş akademisyenler, öğrenciler, Özel Kocaeli BilNet lise öğrencileri ve öğretmenleri ile sponsor firmalar yer aldı.

 

KOÜ’de Kimya Zirvesi yapıldı

KONSERLE SONA ERDİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Kimya Zirvesi’nin açılış konuşmalarını Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümüt Ay ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Asgar Kayan yaptı. Oturumlarda ise İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Okay, akıllı hidrojeller ve polimerler hakkında bilgi verdi. Atabay Kimya firmasından Halis Berk Kara ise öğrencilere ilaç sektörü hakkında bilgiler verdi ve sektör içindeki departmanlardan bahsetti. Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Tahir Günkara da organik kimya ve ilaç molekülleri konusunda sunum yaptı ve TÜBİTAK projeleri hakkında konuştu. Petroyağ Group'tan Gözde Bıyıklılar ile AR-GE Müdürü Dr. Mustafa Akın, İzel Kimya AR-GE ve İnovasyon Yöneticisi Dr. Elif Cerrahoğlu Kaçakgil firmaları hakkında bilgiler verirken; Mikrobiyoloji alanında uzman Mehmet Balıkçı, İGSAŞ AR-GE Birim Yöneticisi Ahmet Akbulut, Betek Kimya Su Bazlı AR-GE Uzmanı Dr. Suna Elif Akçin de zirvenin diğer konuşmacıları arasında yer aldı. Zirve, Departman grubunun konseriyle sona erdi.

 

KOÜ’de Kimya Zirvesi yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.