KTO Başkanı Öztürk: "Adından söz ettirecek güzel projelere imza atmak için çalışacağız"

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2022 - 15:00, Güncelleme: 27.10.2022 - 17:13
 

KTO Başkanı Öztürk: "Adından söz ettirecek güzel projelere imza atmak için çalışacağız"

KTO Başkanı Öztürk: "Adından söz ettirecek güzel projelere imza atmak için çalışacağız"

Körfez Ticaret Odası, seçimlerden sonraki ilk meclis toplantısını Mustafa Efe Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirdi. Seçimlerin saygılı şekilde tamamlandığını söyleyen KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, "Adından söz ettirecek yeni ve güzel projelere imza atmak için hep birlikte çalışacağız" dedi. Ekim ayı toplantısı, Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, "Demokrasinin en güzel göstergelerinden biri olan oda seçimlerini son derece düzenli, tertipli ve saygılı bir şekilde geçirdik. Seçim günü için oda olarak günler öncesinden tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İlçe seçim kurulu ile istişare toplantıları, güvenlik personelleri ile seçim öncesi provalar ve ikram hizmetleri sağlayan arkadaşlarımız ile düzenlemeleri gerçekleştirdik" dedi. Güzel projelere imza atacaklarını söyleyen Öztürk, "Seçimlerimizi bitirdik. Artık bölgemize hizmet verme zamanı. Adında söz ettirecek yeni ve güzel projelere imza atmak için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu. "Prestijli projelere imza atacaklarından eminim" Yeni döneminin ilk meclis toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Genç ve dinamik bir kadrodan oluşan yeni organ üyelerinin çok sayıda prestijli projelere imza atacaklarından eminim. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
KTO Başkanı Öztürk: "Adından söz ettirecek güzel projelere imza atmak için çalışacağız"

Körfez Ticaret Odası, seçimlerden sonraki ilk meclis toplantısını Mustafa Efe Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirdi. Seçimlerin saygılı şekilde tamamlandığını söyleyen KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, "Adından söz ettirecek yeni ve güzel projelere imza atmak için hep birlikte çalışacağız" dedi.
Ekim ayı toplantısı, Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, "Demokrasinin en güzel göstergelerinden biri olan oda seçimlerini son derece düzenli, tertipli ve saygılı bir şekilde geçirdik. Seçim günü için oda olarak günler öncesinden tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İlçe seçim kurulu ile istişare toplantıları, güvenlik personelleri ile seçim öncesi provalar ve ikram hizmetleri sağlayan arkadaşlarımız ile düzenlemeleri gerçekleştirdik" dedi.
Güzel projelere imza atacaklarını söyleyen Öztürk, "Seçimlerimizi bitirdik. Artık bölgemize hizmet verme zamanı. Adında söz ettirecek yeni ve güzel projelere imza atmak için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.
"Prestijli projelere imza atacaklarından eminim"
Yeni döneminin ilk meclis toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Genç ve dinamik bir kadrodan oluşan yeni organ üyelerinin çok sayıda prestijli projelere imza atacaklarından eminim. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.