KTO Başkanı Öztürk: "İşvereni koruyan ek desteklere ihtiyaç var"

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2022 - 18:00, Güncelleme: 22.12.2022 - 17:37
 

KTO Başkanı Öztürk: "İşvereni koruyan ek desteklere ihtiyaç var"

KTO Başkanı Öztürk: "İşvereni koruyan ek desteklere ihtiyaç var"

Körfez Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı zam oranını çalışanlarımız adına olumlu karşılıyoruz. Ancak işveren açısından baktığımızda ise işvereni de koruyan ek desteklere ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz" dedi.Recep Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıkladığı 2023 yılında asgari ücretin 8 bin 500 TL’ye yükselmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztürk, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı zam oranını çalışanlarımız adına olumlu karşılıyoruz. Ancak işveren açısından baktığımızda ise işvereni de koruyan ek desteklere ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz. Bu çerçevede işverenin üzerine yüklenecek ek maliyetleri karşılayacak yeni desteklerin ivedilikle çözülmesi işverenlerinde sorununu çözmüş olacaktır. İşçi ve işvereni memnun eden, ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan ve hep birlikte geleceğe umutla bakmamıza vesile her konu bizler için önemlidir" dedi.
KTO Başkanı Öztürk: "İşvereni koruyan ek desteklere ihtiyaç var"
Körfez Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı zam oranını çalışanlarımız adına olumlu karşılıyoruz. Ancak işveren açısından baktığımızda ise işvereni de koruyan ek desteklere ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz" dedi.
Recep Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıkladığı 2023 yılında asgari ücretin 8 bin 500 TL’ye yükselmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztürk, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı zam oranını çalışanlarımız adına olumlu karşılıyoruz. Ancak işveren açısından baktığımızda ise işvereni de koruyan ek desteklere ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz. Bu çerçevede işverenin üzerine yüklenecek ek maliyetleri karşılayacak yeni desteklerin ivedilikle çözülmesi işverenlerinde sorununu çözmüş olacaktır. İşçi ve işvereni memnun eden, ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan ve hep birlikte geleceğe umutla bakmamıza vesile her konu bizler için önemlidir" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.