Küçük kızın kolunu ezdiler!

Spor 24.10.2022 - 15:41, Güncelleme: 24.10.2022 - 17:15
 

Küçük kızın kolunu ezdiler!

Kocaelispor ile Adıyaman Futbol Kulübü arasında oynanan maçta bilet sorunu yaşandı.

Bilet bekleyen 12. adam gişe önünde yığılırken bileti olup da dışarıda kalanlar da oldukça öfkeliydi. Güney kale arkasındaki tribün kapılarının ilk yarının ortalarında açılması ile birlikte dışarıda kalan taraftarlar stada giriş yaparken hayli tepkiliydi. BABA İSYAN ETTİ Kalabalık nedeniyle oluşan izdiham özellikle küçük yaştaki taraftarları zor durumda bıraktı. Bir baba “Çocuğunun kolu ezildi” derken küçük kız çocuğunun koluna Konak Hastanesi personeli müdahale ederek çocuğun sol kolunu atele aldı.  Baba Yasin Karabulut, “Biletimiz var. İçeri gireceğiz, giremiyoruz. Gişeler kapalı, bir tane bilet yok. Taraftarın yarısı stat dışında bekliyor. Birileri stada girmek için çocuğun eline bastı… Biz de içeriye zor girebildik. Bu çocuk, bu yaşta, bu eziyeti çekmek zorunda değil. Hem deplasmanda da değiliz, kendi sahamıza girmeye çalışıyoruz” dedi.
Kocaelispor ile Adıyaman Futbol Kulübü arasında oynanan maçta bilet sorunu yaşandı.

Bilet bekleyen 12. adam gişe önünde yığılırken bileti olup da dışarıda kalanlar da oldukça öfkeliydi. Güney kale arkasındaki tribün kapılarının ilk yarının ortalarında açılması ile birlikte dışarıda kalan taraftarlar stada giriş yaparken hayli tepkiliydi.

BABA İSYAN ETTİ

Kalabalık nedeniyle oluşan izdiham özellikle küçük yaştaki taraftarları zor durumda bıraktı. Bir baba “Çocuğunun kolu ezildi” derken küçük kız çocuğunun koluna Konak Hastanesi personeli müdahale ederek çocuğun sol kolunu atele aldı.  Baba Yasin Karabulut, “Biletimiz var. İçeri gireceğiz, giremiyoruz. Gişeler kapalı, bir tane bilet yok. Taraftarın yarısı stat dışında bekliyor. Birileri stada girmek için çocuğun eline bastı… Biz de içeriye zor girebildik. Bu çocuk, bu yaşta, bu eziyeti çekmek zorunda değil. Hem deplasmanda da değiliz, kendi sahamıza girmeye çalışıyoruz” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.