Küçük sanayi sitesinin inşaatına başlandı

Kocaeli (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2023 - 17:30, Güncelleme: 11.04.2023 - 17:00
 

Küçük sanayi sitesinin inşaatına başlandı

Küçük sanayi sitesinin inşaatına başlandı

Çayırova Belediyesi, küçük işletmeleri bir çatı altında toplayacak küçük sanayi sitesi projesinin inşaat çalışmalarına başladı.Çayırova’daki küçük işletmeleri bir çatı altında toplayacak küçük sanayi sitesi için proje hazırlayan Başkan Çiftçi, inşaatı başlayan siteyi yakından takip ediyor. 31 dönüm arazi üzerine kurulacak küçük sanayi sitesinin yapılacağı alanda başlayan hafriyat çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Çiftçi, "Halkımıza taahhüdümüz olan küçük sanayi sitemizin inşaatına başladık. Projemizi hızla tamamlayarak, ilçemizdeki küçük işletmeleri bir çatı altında toplayacağız ve kronik bir sorunu daha çözmüş olacağız" dedi.
Küçük sanayi sitesinin inşaatına başlandı
Çayırova Belediyesi, küçük işletmeleri bir çatı altında toplayacak küçük sanayi sitesi projesinin inşaat çalışmalarına başladı.
Çayırova’daki küçük işletmeleri bir çatı altında toplayacak küçük sanayi sitesi için proje hazırlayan Başkan Çiftçi, inşaatı başlayan siteyi yakından takip ediyor. 31 dönüm arazi üzerine kurulacak küçük sanayi sitesinin yapılacağı alanda başlayan hafriyat çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Çiftçi, "Halkımıza taahhüdümüz olan küçük sanayi sitemizin inşaatına başladık. Projemizi hızla tamamlayarak, ilçemizdeki küçük işletmeleri bir çatı altında toplayacağız ve kronik bir sorunu daha çözmüş olacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.