Kuruçeşme ailesi, İzmit Belediyesinin halk iftarında buluştu

Gündem 17.03.2024 - 17:30, Güncelleme: 18.03.2024 - 11:40
 

Kuruçeşme ailesi, İzmit Belediyesinin halk iftarında buluştu

Ramazan ayının manevi atmosferini mahallelerde yaşatan İzmit Belediyesi, Kuruçeşme ailesini halk iftarında buluşturdu

İzmit Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı mahallelerde halk sofraları kurmaya devam ediyor. Son olarak Kuruçeşme bölgesinde gerçekleşen halk iftarına bölge sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli eski milletvekili Haydar Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Doğan Mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez, Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demir Aksoy, Kuruçeşme Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Yaman, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen ve bölge sakinleri katıldı.   HÜRRİYET, “KİMSEYİ AYIRMADAN HİZMET EDİYORUZ” Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Rabbim bu sene de birlikte iftar yapmayı nasip etti. Tuttuğunuz oruçlar, ettiğiniz dualar kabul olsun. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah bayramları güzelliklerle karşılamak nasip olur. Göreve geldiğimizden bu yana kimseyi ayırmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu sofralar ve bu yemekler çalışma arkadaşlarımızın emeği.    “BU KENTİ SEVİYORUZ” Aşevimiz ile binlerce insan ile hem aşımızı hem dualarımızı paylaşıyoruz. Her geçen gün yeni hizmet alanları açıyoruz. Belediyemizin mal varlığını arttırdık, 218 tane iş makinası ve kamyona sizlere kazandırdık. Tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen çok şeffaf bir şekilde halkımıza hizmet ediyoruz. Biz bu kenti seviyoruz, bu halkı seviyoruz. İnşallah sizler için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Ramazan ayının manevi atmosferini mahallelerde yaşatan İzmit Belediyesi, Kuruçeşme ailesini halk iftarında buluşturdu
İzmit Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı mahallelerde halk sofraları kurmaya devam ediyor. Son olarak Kuruçeşme bölgesinde gerçekleşen halk iftarına bölge sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli eski milletvekili Haydar Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, Doğan Mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez, Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demir Aksoy, Kuruçeşme Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Yaman, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen ve bölge sakinleri katıldı.
 
HÜRRİYET, “KİMSEYİ AYIRMADAN HİZMET EDİYORUZ”
Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Rabbim bu sene de birlikte iftar yapmayı nasip etti. Tuttuğunuz oruçlar, ettiğiniz dualar kabul olsun. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah bayramları güzelliklerle karşılamak nasip olur. Göreve geldiğimizden bu yana kimseyi ayırmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu sofralar ve bu yemekler çalışma arkadaşlarımızın emeği. 
 
“BU KENTİ SEVİYORUZ”
Aşevimiz ile binlerce insan ile hem aşımızı hem dualarımızı paylaşıyoruz. Her geçen gün yeni hizmet alanları açıyoruz. Belediyemizin mal varlığını arttırdık, 218 tane iş makinası ve kamyona sizlere kazandırdık. Tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen çok şeffaf bir şekilde halkımıza hizmet ediyoruz. Biz bu kenti seviyoruz, bu halkı seviyoruz. İnşallah sizler için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.