19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kurumları itham altında bırakmak doğru değil”

Gebze 04.11.2022 - 11:56, Güncelleme: 04.11.2022 - 13:01
 

“Kurumları itham altında bırakmak doğru değil”

MHP Beylikbağı eski bölge başkanı Hamdi Bayram, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’deki kurumları itham altında bırakan sözlerinin doğru olmadığını ifade etti.

Bayram yaptığı açıklamada; “Siyasî partilerin genel başkanlarının birbirlerine karşı siyasi eleştirilerini en ağır şekilde bile olsa çok önemsemiyorum ama devletin milletin güvenliğini sağlayan kıymetli güvenlik güçlerinin top-yekün olmayacak şeyler ile suçlamak mutlaka ispatlı delilli olmasını gerektirmez mi. Her kurumun içinde yanlışlıklar yapan mensupları olabilir mensupları tespit edilir iyi niyetli iseniz devletin gerekli mercilerine bildirilir gereğinin yapılması arz edilir. Efendim kurumları zan altında bırakmak hele de bir siyasî parti genel başkanı tarafından yapılması tekraren belirtiyorum üzüntü vericidir. Sayın genel başkanın böyle bir ithamı yoksa bu haberi yayınlayanlar hakkında mahkeme yoluna başvurmalıdır. Bu ithamı yapan sayın genel başkan iddialarını ispat etmelidir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin güvenlik kurumlarını bu denli suçlamaya hiç ama hiç kimsenin hakkı yoktur, olmamalıdır. Siyasetinize özellikle güvenlik güçlerimizi alet etmemelisiniz. TOGG meselesini ile ilgili hiçbir şey yazmamıştım herkesin paylaşımını izledim takip ettim. Türkiye Cumhuriyeti devletinin yönetimi yapması gereken çalışmaları yapmış Türk iş adamları ve yürekli mühendislerine imkan sağlamış güzel başarılı bir çalışma meydana gelmiş bunlar milletimiz adına sevindirici gelişmelerdir emeği geçenleri tebrik ediyorum başarılar diliyorum.” Dedi.  RESİM: Hamdi Bayram  
MHP Beylikbağı eski bölge başkanı Hamdi Bayram, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’deki kurumları itham altında bırakan sözlerinin doğru olmadığını ifade etti.

Bayram yaptığı açıklamada; “Siyasî partilerin genel başkanlarının birbirlerine karşı siyasi eleştirilerini en ağır şekilde bile olsa çok önemsemiyorum ama devletin milletin güvenliğini sağlayan kıymetli güvenlik güçlerinin top-yekün olmayacak şeyler ile suçlamak mutlaka ispatlı delilli olmasını gerektirmez mi.
Her kurumun içinde yanlışlıklar yapan mensupları olabilir mensupları tespit edilir iyi niyetli iseniz devletin gerekli mercilerine bildirilir gereğinin yapılması arz edilir.
Efendim kurumları zan altında bırakmak hele de bir siyasî parti genel başkanı tarafından yapılması tekraren belirtiyorum üzüntü vericidir. Sayın genel başkanın böyle bir ithamı yoksa bu haberi yayınlayanlar hakkında mahkeme yoluna başvurmalıdır. Bu ithamı yapan sayın genel başkan iddialarını ispat etmelidir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin güvenlik kurumlarını bu denli suçlamaya hiç ama hiç kimsenin hakkı yoktur, olmamalıdır. Siyasetinize özellikle güvenlik güçlerimizi alet etmemelisiniz. TOGG meselesini ile ilgili hiçbir şey yazmamıştım herkesin paylaşımını izledim takip ettim. Türkiye Cumhuriyeti devletinin yönetimi yapması gereken çalışmaları yapmış Türk iş adamları ve yürekli mühendislerine imkan sağlamış güzel başarılı bir çalışma meydana gelmiş bunlar milletimiz adına sevindirici gelişmelerdir emeği geçenleri tebrik ediyorum başarılar diliyorum.” Dedi. 
RESİM: Hamdi Bayram

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.