"Linç girişimine izin vermeyiz"

Siyaset 01.09.2021 - 12:03, Güncelleme: 01.09.2021 - 12:03
 

"Linç girişimine izin vermeyiz"

Çayırova Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle belediye binasına asılan Atatürk pankartının ters asılması gündeme bomba gibi düşerken, Çiftçi ve ekibi hedef alınmıştı. Çiftçi’ye destek veren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Ne Çayırova Belediyesi’ne ne de Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye karşı sergilenen linç girişimine izin vermeyeceğiz” dedi.

Çayırova Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle belediye binasına asılan Atatürk pankartının ters asılması CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’ten basına servis edilerek gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Ülke ve Kocaeli gündeminde büyük yankı yaratan olayın provokasyona çekilmesinin ardından MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ve belediyeyi hedef alan açıklamalara katılarak Soyluçiçek’e tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’e sorular yönelten Başkan Düzdaban, poster konusu üzerinden yüklendi. SOYLUÇİÇEK, NEDEN ÇİFTÇİ’Yİ HEDEF ALDI? MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban'ın yaptığı açıklamada; Çayırova Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle asılan Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi sehven ters asılıp bir kaç dakika içinde düzeltilmiştir. Bahsi konusunda CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ilçe teşkilatlarının Çayırova Belediyesi’nin karşısında olma hasebiyle pankartları fotoğraflanıp yerel ve ülke medyasına Çayırova’mızı ve Çayırova Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftçi’yi hedef alarak linç kampanyası başlatmıştır. “O GÜN SUSANLAR BUGÜN NEDEN YAYGARA KOPARIYOR?” Bir kaşık suda fırtına koparmak isteyen CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve arkadaşlarına şimdi buradan sormak istiyorum; “Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün posteri 2013 yılında Çankaya Belediyesine ters asılırken acaba Ne düşünüyorlardı? CHP'li dönemin Zonguldak Belediye Başkanlığı Atatürk'ün posterini ters asarken bu arkadaşlar neden yaygara yapmadılar? Atatürk aynı Atatürk değil miydi? O gün ‘Atatürk posteri sehven ters asılmış, yanlışlık düzeltilmiştir’ diyen zihniyet, bugün sehven asılan poster yüzünden kışkırtıcılık yaparak neyi amaçlamaktadırlar? İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında söyledikleriyle alakalı ne düşünüyorlar? “LİNÇ GİRİŞİMİNE İZİN VERMEYİZ” CHP Genel Merkezinde Necati Yılmaz’ın Atatürk'ün posterini indirirken sus pus kalanlar, şimdi çalışan işçi arkadaşların iki dakikalık sehven yaptıkları yanlışlığı bildiği halde Atatürk üzerinden Sayın Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi Bey’e linç girişimine hangi akıl ve siyasi ahlakla bağdaşarak karalama kampanyasına soyunmuştur. Cumhur İttifakı Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftçi’yi ne de Çayırova Belediyesine linç girişimine izin vermeyiz” ifadelerini kullandı.
Çayırova Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle belediye binasına asılan Atatürk pankartının ters asılması gündeme bomba gibi düşerken, Çiftçi ve ekibi hedef alınmıştı. Çiftçi’ye destek veren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Ne Çayırova Belediyesi’ne ne de Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye karşı sergilenen linç girişimine izin vermeyeceğiz” dedi.

Çayırova Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle belediye binasına asılan Atatürk pankartının ters asılması CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’ten basına servis edilerek gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Ülke ve Kocaeli gündeminde büyük yankı yaratan olayın provokasyona çekilmesinin ardından MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ve belediyeyi hedef alan açıklamalara katılarak Soyluçiçek’e tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’e sorular yönelten Başkan Düzdaban, poster konusu üzerinden yüklendi.

SOYLUÇİÇEK, NEDEN ÇİFTÇİ’Yİ HEDEF ALDI?

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban'ın yaptığı açıklamada; Çayırova Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle asılan Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi sehven ters asılıp bir kaç dakika içinde düzeltilmiştir. Bahsi konusunda CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ilçe teşkilatlarının Çayırova Belediyesi’nin karşısında olma hasebiyle pankartları fotoğraflanıp yerel ve ülke medyasına Çayırova’mızı ve Çayırova Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftçi’yi hedef alarak linç kampanyası başlatmıştır.

“O GÜN SUSANLAR BUGÜN NEDEN YAYGARA KOPARIYOR?”

Bir kaşık suda fırtına koparmak isteyen CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve arkadaşlarına şimdi buradan sormak istiyorum; “Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün posteri 2013 yılında Çankaya Belediyesine ters asılırken acaba Ne düşünüyorlardı? CHP'li dönemin Zonguldak Belediye Başkanlığı Atatürk'ün posterini ters asarken bu arkadaşlar neden yaygara yapmadılar? Atatürk aynı Atatürk değil miydi? O gün ‘Atatürk posteri sehven ters asılmış, yanlışlık düzeltilmiştir’ diyen zihniyet, bugün sehven asılan poster yüzünden kışkırtıcılık yaparak neyi amaçlamaktadırlar? İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında söyledikleriyle alakalı ne düşünüyorlar?

“LİNÇ GİRİŞİMİNE İZİN VERMEYİZ”

CHP Genel Merkezinde Necati Yılmaz’ın Atatürk'ün posterini indirirken sus pus kalanlar, şimdi çalışan işçi arkadaşların iki dakikalık sehven yaptıkları yanlışlığı bildiği halde Atatürk üzerinden Sayın Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi Bey’e linç girişimine hangi akıl ve siyasi ahlakla bağdaşarak karalama kampanyasına soyunmuştur. Cumhur İttifakı Çayırova Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftçi’yi ne de Çayırova Belediyesine linç girişimine izin vermeyiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.