Lise sınav tarihleri değişti

Çayırova 24.03.2021 - 12:01, Güncelleme: 24.03.2021 - 12:01
 

Lise sınav tarihleri değişti

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, liselerde yapılacak yüz yüze sınavların tarihlerinin değiştiğini açıklayarak yeni tarihleri öğrencileri ile paylaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı liselerde yapılacak yüz yüze sınavlarda tarih değişikliğine gitti. MEB, Covid-19 salgınının yayılımının önlenmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla Cumhurbaşkanlığı Kabinesi tarafından alınan kararlar doğrultusunda düşük, orta,  yüksek ve çok riskli olarak sınıflandırılan illerde son günlerde yaşanan vaka sayılarındaki artış ve salgının seyrindeki gelişmelerin göz önünde bulundurulduğu ve bu kapsamda liselerde yüz yüze sınav tarihlerine ilişkin yeni uygulamaların yapılacağı ifade edildi. 12. SINIFLARDA DEĞİŞİKLİK YOK Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, liselerde yapılacak yüz yüze sınavların tarihlerinin değiştiğini açıklayarak yeni tarihleri öğrencileri ile paylaştı. Tunç, “Liselere hazırlık, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart Pazartesi gününden itibaren başlatılması planlanan yüz yüze sınavları, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacak. 12. sınıfların sınavları devam edecek olup 16 Nisan Cuma gününe kadar tamamlanacaktır” dedi.
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, liselerde yapılacak yüz yüze sınavların tarihlerinin değiştiğini açıklayarak yeni tarihleri öğrencileri ile paylaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı liselerde yapılacak yüz yüze sınavlarda tarih değişikliğine gitti. MEB, Covid-19 salgınının yayılımının önlenmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla Cumhurbaşkanlığı Kabinesi tarafından alınan kararlar doğrultusunda düşük, orta,  yüksek ve çok riskli olarak sınıflandırılan illerde son günlerde yaşanan vaka sayılarındaki artış ve salgının seyrindeki gelişmelerin göz önünde bulundurulduğu ve bu kapsamda liselerde yüz yüze sınav tarihlerine ilişkin yeni uygulamaların yapılacağı ifade edildi.


12. SINIFLARDA DEĞİŞİKLİK YOK
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, liselerde yapılacak yüz yüze sınavların tarihlerinin değiştiğini açıklayarak yeni tarihleri öğrencileri ile paylaştı. Tunç, “Liselere hazırlık, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart Pazartesi gününden itibaren başlatılması planlanan yüz yüze sınavları, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacak. 12. sınıfların sınavları devam edecek olup 16 Nisan Cuma gününe kadar tamamlanacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.