Lokantacıların yüzü güldü!

Gündem 16.03.2021 - 14:48, Güncelleme: 16.03.2021 - 14:48
 

Lokantacıların yüzü güldü!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ‘KAPATMA YOK’ KARARI;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında “şimdilik kapatma yok” sözlerinin ardından bölgemiz lokantaları derin bir ‘oh’ çekti. Gebze Bölgesi’ndeki lokantacı esnafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından derin bir ‘oh’ çekerken, hizmete devam edilebilecek olmanın sevincini yaşıyorlar. Tam 15 gündür hizmet veren lokantalar devam kararına sevinirken aynı şekilde kurallara uyarak hizmet vereceklerini ifade ettiler. Lokanta sahipleri “Bizler sonuna kadar kurallara uyduk, uyuyoruz. Müşteri almaya yeni başladık. Onlarca çalışanımız, onların aileleri var. Kapatma olmamasına sevindik, aksi takdirde çok zor duruma düşecektik, salgın bitse de memleket olarak rahat etsek, inşallah bu salgın bitecek” yorumunu yaptılar.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ‘KAPATMA YOK’ KARARI;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında “şimdilik kapatma yok” sözlerinin ardından bölgemiz lokantaları derin bir ‘oh’ çekti.

Gebze Bölgesi’ndeki lokantacı esnafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından derin bir ‘oh’ çekerken, hizmete devam edilebilecek olmanın sevincini yaşıyorlar. Tam 15 gündür hizmet veren lokantalar devam kararına sevinirken aynı şekilde kurallara uyarak hizmet vereceklerini ifade ettiler. Lokanta sahipleri “Bizler sonuna kadar kurallara uyduk, uyuyoruz. Müşteri almaya yeni başladık. Onlarca çalışanımız, onların aileleri var. Kapatma olmamasına sevindik, aksi takdirde çok zor duruma düşecektik, salgın bitse de memleket olarak rahat etsek, inşallah bu salgın bitecek” yorumunu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.