Maç öncesi yenilendik

Spor 20.01.2023 - 12:19, Güncelleme: 20.01.2023 - 12:24
 

Maç öncesi yenilendik

Kocaelispor, Pazar günü Kırşehir FK ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken yeni yüzlerde takım çalışmalarına katıldı

MORALLER TAZELENDİ TFF 2.Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Kocaelispor sezonun 21.hafta mücadelesinde Kırşehir FK’yı konuk edecek. Yeşil siyahlılarımız çalışmalarını sürdürürken antrenmanlara yeni yüzler katıldı. Kadrosuna Emre Nefiz, Alihan Kubalas, Mert Çölgeçen, Hakan Öztürk ve Serhat Taşdemir gibi isimleri katarak yenilenen temsilcimizde morallerde tazelendi.   ADAPTASYON SORUNU YAŞANMADI Pazar günü mutlak galibiyeti hedefleyen Kocaelispor’da yeni transferler takıma hızlı bir şekilde adapte olurken taktik çalışmalarında   kendilerini gösterdiler. Teknik direktör Fırat Gül, Kırşehir FK maçında birkaç bölgede değişikliğe gidebilir. Bir ay aranın ardından kendi stadında müsabakaya çıkacak olan temsilcimiz taraftarlarını mutlu etmek istiyor.
Kocaelispor, Pazar günü Kırşehir FK ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken yeni yüzlerde takım çalışmalarına katıldı

MORALLER TAZELENDİ

tff " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> tff haberleri">TFF 2.Lig Kırmızı Grup temsilcimiz kocaelispor haberleri">Kocaelispor sezonun 21.hafta mücadelesinde Kırşehir FK’yı konuk edecek. Yeşil siyahlılarımız çalışmalarını sürdürürken antrenmanlara yeni yüzler katıldı. Kadrosuna Emre Nefiz, Alihan Kubalas, Mert Çölgeçen, Hakan Öztürk ve Serhat Taşdemir gibi isimleri katarak yenilenen temsilcimizde morallerde tazelendi.

 

ADAPTASYON SORUNU YAŞANMADI

Pazar günü mutlak galibiyeti hedefleyen Kocaelispor’da yeni transferler takıma hızlı bir şekilde adapte olurken taktik çalışmalarında   kendilerini gösterdiler. Teknik direktör Fırat Gül, Kırşehir FK maçında birkaç bölgede değişikliğe gidebilir. Bir ay aranın ardından kendi stadında müsabakaya çıkacak olan temsilcimiz taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.