Maçın seyirci sayısı netleşti?

Spor 08.04.2018 - 23:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Maçın seyirci sayısı netleşti?

Gebzespor-Sapanca Gençlikspor maçının kapılardaki görevliler, Kocaeli ve Gebzeli Basın Mensupları, tribünlerdeki sayımla görevli kişilerin yaptığı tespitler sonucu rakam ortaya çıktı.

Tüm görevlilerin elde ettiği seyirci sayısının tamamı 27.000 rakamının üzerine çıkarken bir başka ilginç rakama daha ulaşıldığı öğrenildi. Maçı takip etmek üzere stada gelen ancak tribünlerde yer olmamasından dolayı 5.000 futbolseverinde geri döndüğü yada maçın ambiyansını stat çevresinde yaşadığı öğrenildi.2015-2016 sezonunda 20.745 seyirci sayısı ile Kocaelispor'un elinde bulundurduğu rekor 27.000 sayısı ile Gebzespor'un oldu. Bu sayı  Bölgesel Amatör Lig'in en önemli takip yayın sitesi olan bolgesellig.com'dan da yayınlandı. Kaynak: https://www.bolgesellig.com
Gebzespor-Sapanca Gençlikspor maçının kapılardaki görevliler, Kocaeli ve Gebzeli Basın Mensupları, tribünlerdeki sayımla görevli kişilerin yaptığı tespitler sonucu rakam ortaya çıktı.

Tüm görevlilerin elde ettiği seyirci sayısının tamamı 27.000 rakamının üzerine çıkarken bir başka ilginç rakama daha ulaşıldığı öğrenildi. Maçı takip etmek üzere stada gelen ancak tribünlerde yer olmamasından dolayı 5.000 futbolseverinde geri döndüğü yada maçın ambiyansını stat çevresinde yaşadığı öğrenildi.2015-2016 sezonunda 20.745 seyirci sayısı ile Kocaelispor'un elinde bulundurduğu rekor 27.000 sayısı ile Gebzespor'un oldu. Bu sayı  Bölgesel Amatör Lig'in en önemli takip yayın sitesi olan bolgesellig.com'dan da yayınlandı.

Kaynak: https://www.bolgesellig.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.