19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Marmara KAISİAD'da Şamil Yalçın yeniden başkan oldu

Gebze 17.12.2023 - 16:00, Güncelleme: 17.12.2023 - 16:00
 

Marmara KAISİAD'da Şamil Yalçın yeniden başkan oldu

Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin gerçekleştirilen yedinci olağan genel kurulunda başkanlığa tekrar Şamil Yalçın seçildi.

Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’ndaki dün gerçekleşen kongreye AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, AK Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Avukat Ufuk Ekinci, CHP Çayırova Belediye Başkan aday adayları Muharrem Gökçe ve Selahattin Kaya, Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Şenol İkizek, Gebze KAI Derneği Başkanı Metin Baytöre, Marmara Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Erhan Atmaca, Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Çayırova Belediyesi eski başkan yardımcısı Savaş Özdemir, aralarında Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Salih Işık ve Turan Ağaç ile Diren Eroğlu, Baran Aydın, Ünal Ateş’in de bulunduğu CHP Çayırova Belediye Meclisi aday adayları, siyasiler ve dernek üyeleri katıldı.   “GÜZEL HİZMETLER YAPTIK” Kongrede seçime Yalçın başkanlığındaki tek liste ile gidildi. Kongrede divan KAISİAD kurucu başkanı Avukat Ufuk Ekinci başkanlığında eski başkan Meşaik Karakuş ile Talat Osmanoğulları ve Feyzullah Ercan’dan oluştu. Yalçın başkanlığında yenilenen yönetimde Özden Kılıç Çağlayan, Tuncer Saltaş Yakup Kaya, Erdem Karakaş, Olcay Karabağ, Şah İsmail Koçak, Birol Çiçek, Kenan Erden ve İlhan Şen,  Şafak Ekinci, Okay Ağyol, Atakan Çınar, Özgür Agin ve Aytekin Sır yer aldı.  Denetleme kurulu asil üyeliklerine Kader Aras ile Namaz Koçak ve Casim Akıncılar seçildi. Şamil Yalçın kongrenin açılışında yaptığı konuşmada sözlerine kurucu başkan Ufuk Ekinci, eski başkanlar Nasrettin Bavaş ve Meşaik Karakuş, mevcut ve eski yöneticiler ile tüm üyelere teşekkür ederek başladı. Derneğin kuruluş amacının istihdam ve işbirliği olduğunu belirten Yalçın, “14 yıl öncesinden bugüne çok güzel hizmetler yaptık” dedi.   KARARLAR OY BİRLİĞİYLE ALINDI KAISİAD Genel Sekreteri Tuncer Saltaş tarafından faaliyet, sayman üye Erdem Karakaş tarafından gelir gider raporu okundu ve onaylandı. Yönetimin ibrasının ardından Denetleme Kurulu Başkanı Namaz Koçak tarafından hazırlanan denetim kurulu raporu da yine Karakaş tarafından okundu ve oy birliğiyle kabul edildi. 2024 yılı tahmini bütçesi divan üyesi Talat Osmanoğulları tarafından okunup oylandı. Kongrede dernek tüzüğün kimi maddelerinde değişime gidildi. Derneğin yıllık aidat ücreti 5 bin liraya yükseltildi. Tüm kararlara, oy birliğiyle varıldı. Seçimin ardından dilek ve temenniler bölümünde Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de konuştu.
Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin gerçekleştirilen yedinci olağan genel kurulunda başkanlığa tekrar Şamil Yalçın seçildi.
Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’ndaki dün gerçekleşen kongreye AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, AK Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Avukat Ufuk Ekinci, CHP Çayırova Belediye Başkan aday adayları Muharrem Gökçe ve Selahattin Kaya, Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Şenol İkizek, Gebze KAI Derneği Başkanı Metin Baytöre, Marmara Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Erhan Atmaca, Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Çayırova Belediyesi eski başkan yardımcısı Savaş Özdemir, aralarında Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Salih Işık ve Turan Ağaç ile Diren Eroğlu, Baran Aydın, Ünal Ateş’in de bulunduğu CHP Çayırova Belediye Meclisi aday adayları, siyasiler ve dernek üyeleri katıldı.
 
GÜZEL HİZMETLER YAPTIK”
Kongrede seçime Yalçın başkanlığındaki tek liste ile gidildi. Kongrede divan KAISİAD kurucu başkanı Avukat Ufuk Ekinci başkanlığında eski başkan Meşaik Karakuş ile Talat Osmanoğulları ve Feyzullah Ercan’dan oluştu. Yalçın başkanlığında yenilenen yönetimde Özden Kılıç Çağlayan, Tuncer Saltaş Yakup Kaya, Erdem Karakaş, Olcay Karabağ, Şah İsmail Koçak, Birol Çiçek, Kenan Erden ve İlhan Şen,  Şafak Ekinci, Okay Ağyol, Atakan Çınar, Özgür Agin ve Aytekin Sır yer aldı.  Denetleme kurulu asil üyeliklerine Kader Aras ile Namaz Koçak ve Casim Akıncılar seçildi. Şamil Yalçın kongrenin açılışında yaptığı konuşmada sözlerine kurucu başkan Ufuk Ekinci, eski başkanlar Nasrettin Bavaş ve Meşaik Karakuş, mevcut ve eski yöneticiler ile tüm üyelere teşekkür ederek başladı. Derneğin kuruluş amacının istihdam ve işbirliği olduğunu belirten Yalçın, “14 yıl öncesinden bugüne çok güzel hizmetler yaptık” dedi.
 
KARARLAR OY BİRLİĞİYLE ALINDI
KAISİAD Genel Sekreteri Tuncer Saltaş tarafından faaliyet, sayman üye Erdem Karakaş tarafından gelir gider raporu okundu ve onaylandı. Yönetimin ibrasının ardından Denetleme Kurulu Başkanı Namaz Koçak tarafından hazırlanan denetim kurulu raporu da yine Karakaş tarafından okundu ve oy birliğiyle kabul edildi. 2024 yılı tahmini bütçesi divan üyesi Talat Osmanoğulları tarafından okunup oylandı. Kongrede dernek tüzüğün kimi maddelerinde değişime gidildi. Derneğin yıllık aidat ücreti 5 bin liraya yükseltildi. Tüm kararlara, oy birliğiyle varıldı. Seçimin ardından dilek ve temenniler bölümünde Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de konuştu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.