Memleket Hareketi, Gebze’ye başkan arıyor

Siyaset 16.03.2021 - 17:03, Güncelleme: 16.03.2021 - 17:03
 

Memleket Hareketi, Gebze’ye başkan arıyor

Memleket Hareketi, Gebze’ye başkan arıyor

Muharrem İnce’nin yakın zamanda resmen ilan edeceği Memleket Hareketi partisinde ülke genelinde sıcak gelişmeler ve temaslar yaşanıyor. Bölgemizde de oldukça iddialı işler yapmaya hazırlanan Memleket Hareketi Partisi Gebze için de kolları sıvadı. İlçe Başkanı ve yönetimi belirlemek adına çalışmalar yapan partide ileri gelenler özellikle Cumhuriyet Halk Partili birçok isimle görüşmeler yapıyorlar. Alınan bilgilere ve kulislere göre de ilçe başkanlığı adına birçok isimle dirsek teması şimdiden kurulmuş durumda. CHP’DEN AYRILMAM MESAJI VERDİ Yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Memleket Hareketi Gebze İlçe Başkanlığı için İYİ Parti Eski Kadın kolları Başkanı olan Mine Kayser ile bir görüşme gerçekleştirildi. Şu an CHP üyesi olan Kayser, bu teklifi ret ederken “CHP’den ayrılmam” mesajı verdi. Gerçekleşen görüşmede Memleket Hareketi’ne olumsuz bakan Mine Kayser, böylelikle gelen teklifi ret etmiş oldu. Bakalım Memleket Hareketinde gelecek günlerde daha nasıl gelişmeler bizleri bekliyor olacak?
Memleket Hareketi, Gebze’ye başkan arıyor

Muharrem İnce’nin yakın zamanda resmen ilan edeceği Memleket Hareketi partisinde ülke genelinde sıcak gelişmeler ve temaslar yaşanıyor. Bölgemizde de oldukça iddialı işler yapmaya hazırlanan Memleket Hareketi Partisi Gebze için de kolları sıvadı. İlçe Başkanı ve yönetimi belirlemek adına çalışmalar yapan partide ileri gelenler özellikle Cumhuriyet Halk Partili birçok isimle görüşmeler yapıyorlar. Alınan bilgilere ve kulislere göre de ilçe başkanlığı adına birçok isimle dirsek teması şimdiden kurulmuş durumda.

CHP’DEN AYRILMAM MESAJI VERDİ

Yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Memleket Hareketi Gebze İlçe Başkanlığı için İYİ Parti Eski Kadın kolları Başkanı olan Mine Kayser ile bir görüşme gerçekleştirildi. Şu an CHP üyesi olan Kayser, bu teklifi ret ederken “CHP’den ayrılmam” mesajı verdi. Gerçekleşen görüşmede Memleket Hareketi’ne olumsuz bakan Mine Kayser, böylelikle gelen teklifi ret etmiş oldu. Bakalım Memleket Hareketinde gelecek günlerde daha nasıl gelişmeler bizleri bekliyor olacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.