Meteoroloji Duyurdu: Sıcaklıklar Artıyor

Gündem 12.11.2021 - 12:20, Güncelleme: 12.11.2021 - 12:20
 

Meteoroloji Duyurdu: Sıcaklıklar Artıyor

Meteoroloji Duyurdu: Sıcaklıklar Artıyor

Meteorolojinin son hava tahminlerine göre Kocaeli' de bugünden itibaren hava sıcaklıkları artacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son hava tahminlerine göre Kocaeli' de sabah ve gece saatlerinde pus ve sis olayı etkisini bir süre daha sürdürecek. Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilen yeni haftada Kocaeli'de hava sıcaklıkları bugünden itibaren artmaya başlayacak. Sıcaklık hafta sonu mevsim normalleri civarı ve yer yer biraz üzerine çıkacak.
Meteoroloji Duyurdu: Sıcaklıklar Artıyor

Meteorolojinin son hava tahminlerine göre Kocaeli' de bugünden itibaren hava sıcaklıkları artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son hava tahminlerine göre Kocaeli' de sabah ve gece saatlerinde pus ve sis olayı etkisini bir süre daha sürdürecek. Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilen yeni haftada Kocaeli'de hava sıcaklıkları bugünden itibaren artmaya başlayacak. Sıcaklık hafta sonu mevsim normalleri civarı ve yer yer biraz üzerine çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.