Mevlüt Erdinç Kocaelispor’da

Spor 03.09.2021 - 09:54, Güncelleme: 03.09.2021 - 09:54
 

Mevlüt Erdinç Kocaelispor’da

Kocaelispor’un 2 yıl için kadrosuna kattığı 9 numara Mevlüt Erdinç resmi sözleşmeyi imzaladı. Körfez Brunga Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Mevlüt Erdinç’in oğlu Mehmet Emin ve Cezayir asıllı Fransız menajeri Fuad Bouziane de yer aldı.

Milli takımda 31 maçta 8 gole imza atan, geride bıraktığımız sezon Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Vavacars Fatih Karagümrük’ün başarısı için mücadele eden ve Kocaelispor’da 66 numaralı formayı giyecek olan Mevlüt Erdinç bir an önce yeşil siyahlı formayı giymek istediğini belirtti ve sözlerine şu ifadelerle devam etti: Transferde emek veren başta başkanımıza çok teşekkür ederim. Özellikle oğlumla geldim. İLK KEZ OYANAYACAĞIM LİGE ALIŞMAM LAZIM Fransa’da doğdum. 9-10 yaşımdaydım. Kocaelispor’u küçüklüğümden beri biliyorum. Kocaelispor bana küçüklüğümü hatırlatıyor. Kocaelispor ile anlaştığım için çok mutluyum. Fiziksel olarak bir eksiğim yok. Taraftarların niyetini 2 günde gördüm. İlk kez oynayacağım lige alışmam lazım. Taraftarımız bizimle olsun, sabırlı olsunlar. Taraftarımızı mutlu edeceğime inanıyorum. BAŞKAN KOYUN: LİGİN EN İYİ FUTBOLCUSU MEVLÜT ERDİNÇ! Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun yeni transfer Mevlüt Erdinç’in ligin en iyi futbolcusu olduğunu ve 34 yaşındaki golcünün Kocaelispor’a fayda sağlayacağına çok inandığını belirtirken devam ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Mevlüt kardeşimizi uzun uzun anlatmaya gerek yok. Türkiye ve Kocaeli spor kamuoyu kendisini yakından tanıyor. Uzun yıllar boyunca milli takımda ve Avrupa’da kendisini ispat etti. Son olarak Vavacars Fatih Karagümrük forması giydi. İyi bir forvet ve iyi de bir golcü. İki gündür birlikteyiz. Aynı zamanda çok iyi bir karakter, iyi bir aile babası. İnanıyorum ki Kocaelispor’a katkıları olacak. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İYİ REFERANSLAR ALINCA PARAYI FAZLA DÜŞÜNMEDİ Transferin gerçekleşmesi için 1 hafta boyunca baya bir mücadelemiz oldu. Bursa ve Gençlerbirliği de futbolcu ile yakından ilgilendi. Bursaspor bizden daha fazla para verdi ancak Mevlüt, Kocaelispor’da oynamak istediğini belirtti. Mevlüt, Musa Nizam ve Atila ile de arkadaş. Onlarla da görüştükten sonra iyi referanslar alınca parayı fazla düşünmedi ve bizi tercih etti. Bir an önce de formasını giymek istiyor. 2 yıllık anlaşma yaptık. Mevlüt’ün yaşı 34. Ona takılmamalıyız. Umut 37 yaşında, Eyüp’ü sırtlayıp götürdü. Şehrimiz rahat olsun. BİRAZ SABIRLI OLALIM, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ Sezona iyi başlayamadık. Ümraniye maçında iyi oynadık ancak atamayana atarlar mantığı devreye girince korner atmadan 3 gol yedik. Ankaragücü maçında net pozisyonları harcadık. Samsun galibiyeti ile birlikte kendimize geldik. Takımın yüzde 90’ı yeni. Biraz sabırlı olalım. Kocaeli büyük camia ve bu büyük camiada gereği yapılacaktır. 2 haftalık milli maç arasında iyi çalışacağız. Cabezas ve Mevlüt’ün gelmesi ile de seri galibiyetler gelecektir. Mevlüt son transferimizdir. Bu şehir geçen yıl ki gibi bu yıl da mutluluğu yaşayacaktır. Birlikte başaracağız.
Kocaelispor’un 2 yıl için kadrosuna kattığı 9 numara Mevlüt Erdinç resmi sözleşmeyi imzaladı. Körfez Brunga Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Mevlüt Erdinç’in oğlu Mehmet Emin ve Cezayir asıllı Fransız menajeri Fuad Bouziane de yer aldı.

Milli takımda 31 maçta 8 gole imza atan, geride bıraktığımız sezon Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Vavacars Fatih Karagümrük’ün başarısı için mücadele eden ve Kocaelispor’da 66 numaralı formayı giyecek olan Mevlüt Erdinç bir an önce yeşil siyahlı formayı giymek istediğini belirtti ve sözlerine şu ifadelerle devam etti: Transferde emek veren başta başkanımıza çok teşekkür ederim. Özellikle oğlumla geldim.

İLK KEZ OYANAYACAĞIM LİGE ALIŞMAM LAZIM

Fransa’da doğdum. 9-10 yaşımdaydım. Kocaelispor’u küçüklüğümden beri biliyorum. Kocaelispor bana küçüklüğümü hatırlatıyor. Kocaelispor ile anlaştığım için çok mutluyum. Fiziksel olarak bir eksiğim yok. Taraftarların niyetini 2 günde gördüm. İlk kez oynayacağım lige alışmam lazım. Taraftarımız bizimle olsun, sabırlı olsunlar. Taraftarımızı mutlu edeceğime inanıyorum.

BAŞKAN KOYUN: LİGİN EN İYİ FUTBOLCUSU MEVLÜT ERDİNÇ!

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun yeni transfer Mevlüt Erdinç’in ligin en iyi futbolcusu olduğunu ve 34 yaşındaki golcünün Kocaelispor’a fayda sağlayacağına çok inandığını belirtirken devam ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Mevlüt kardeşimizi uzun uzun anlatmaya gerek yok. Türkiye ve Kocaeli spor kamuoyu kendisini yakından tanıyor. Uzun yıllar boyunca milli takımda ve Avrupa’da kendisini ispat etti. Son olarak Vavacars Fatih Karagümrük forması giydi. İyi bir forvet ve iyi de bir golcü. İki gündür birlikteyiz. Aynı zamanda çok iyi bir karakter, iyi bir aile babası. İnanıyorum ki Kocaelispor’a katkıları olacak. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İYİ REFERANSLAR ALINCA PARAYI FAZLA DÜŞÜNMEDİ

Transferin gerçekleşmesi için 1 hafta boyunca baya bir mücadelemiz oldu. Bursa ve Gençlerbirliği de futbolcu ile yakından ilgilendi. Bursaspor bizden daha fazla para verdi ancak Mevlüt, Kocaelispor’da oynamak istediğini belirtti. Mevlüt, Musa Nizam ve Atila ile de arkadaş. Onlarla da görüştükten sonra iyi referanslar alınca parayı fazla düşünmedi ve bizi tercih etti. Bir an önce de formasını giymek istiyor. 2 yıllık anlaşma yaptık. Mevlüt’ün yaşı 34. Ona takılmamalıyız. Umut 37 yaşında, Eyüp’ü sırtlayıp götürdü. Şehrimiz rahat olsun.

BİRAZ SABIRLI OLALIM, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Sezona iyi başlayamadık. Ümraniye maçında iyi oynadık ancak atamayana atarlar mantığı devreye girince korner atmadan 3 gol yedik. Ankaragücü maçında net pozisyonları harcadık. Samsun galibiyeti ile birlikte kendimize geldik. Takımın yüzde 90’ı yeni. Biraz sabırlı olalım. Kocaeli büyük camia ve bu büyük camiada gereği yapılacaktır. 2 haftalık milli maç arasında iyi çalışacağız. Cabezas ve Mevlüt’ün gelmesi ile de seri galibiyetler gelecektir. Mevlüt son transferimizdir. Bu şehir geçen yıl ki gibi bu yıl da mutluluğu yaşayacaktır. Birlikte başaracağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.