19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gebze gaza bastı

Siyaset 25.06.2021 - 10:28, Güncelleme: 25.06.2021 - 10:30
 

MHP Gebze gaza bastı

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, protokol ziyaretlerine ağırlık verdi. Saha çalışmalarına ağırlık veren Kural, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ve Ardahan’a tayini çıkan Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke’ye konuk oldu.

MHP’li Serkan Kural, protokol ziyaretlerine devam ediyor. Saha çalışmalarına ağırlık veren Kural, ilk olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Büyükgöz’ü makamında ziyaret eden Başkan Kural, birlik ve beraberlik mesajı vererek çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. Çalışmalarından ötürü Büyükgöz ve ekibine başarılar dilemeyi de ihmal etmeyen Kural’a teşekkür eden Başkan Büyükgöz ise, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisinin kıymetli Gebze ilçe başkanına teşekkür ederim” dedi. BİNBAŞI EKE, ARDAHAN’A TAYİN OLDU Kural ve ekibi Büyükgöz’ü ziyaretinin ardından tayini sebebiyle Ardahan Merkez İlçe Komutanı olarak görev yapacak olan Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke'yi ziyaret etti. Ziyarette Komutan Eke’ye Gebze‘ye verdiği hizmetler için teşekkür eden Kural ve beraberindekiler kendisine yeni görev yerinde de başarı dileklerinde bulundu.  Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke'ye teşekkür ederek hayırlı yolculuklar dileyen MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural “Komutanımızın yolu açık olsun” dedi.  
MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, protokol ziyaretlerine ağırlık verdi. Saha çalışmalarına ağırlık veren Kural, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ve Ardahan’a tayini çıkan Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke’ye konuk oldu.

MHP’li Serkan Kural, protokol ziyaretlerine devam ediyor. Saha çalışmalarına ağırlık veren Kural, ilk olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Büyükgöz’ü makamında ziyaret eden Başkan Kural, birlik ve beraberlik mesajı vererek çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. Çalışmalarından ötürü Büyükgöz ve ekibine başarılar dilemeyi de ihmal etmeyen Kural’a teşekkür eden Başkan Büyükgöz ise, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisinin kıymetli Gebze ilçe başkanına teşekkür ederim” dedi.

BİNBAŞI EKE, ARDAHAN’A TAYİN OLDU

Kural ve ekibi Büyükgöz’ü ziyaretinin ardından tayini sebebiyle Ardahan Merkez İlçe Komutanı olarak görev yapacak olan Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke'yi ziyaret etti. Ziyarette Komutan Eke’ye Gebze‘ye verdiği hizmetler için teşekkür eden Kural ve beraberindekiler kendisine yeni görev yerinde de başarı dileklerinde bulundu.  Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke'ye teşekkür ederek hayırlı yolculuklar dileyen MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural “Komutanımızın yolu açık olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.