MHP Gebze’nin dur durağı yok

Siyaset 04.10.2021 - 14:55, Güncelleme: 04.10.2021 - 14:55
 

MHP Gebze’nin dur durağı yok

MHP Gebze’nin dur durağı yok

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’in temposuna yetişebilene aşk olsun. Göreve geldikten sonra çalışmalarıyla takdir kazanan MHP’li Özdemir’in, gittiği programlarda gördüğü ilgi alaka da dikkatlerden kaçmıyor. MHP’li Özdemir, çalışmalarıyla alkış kazanıyor. Göreve geldiği günden bu yana yönetimiyle birlikte sahada adım atmadık yer bırakmayan Özdemir, temposuyla fark yaratmaya başladı. Davet edildiği hiçbir programı kaçırmayan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, planlı programların akabinde de sürekli sahada dirsek temaslarını sürdürüyor. Kısa sürede yaptığı çalışmalarla sadece ülkücü camiada değil, katıldığı her programda büyük ilgi, alaka ve sevgi gören Özdemir’in çalışmaları siyasi kulislerde, “Özdemir’in çalışmaları Gebze siyasetine ve MHP camiasına hareket kazandırdı. MHP, Gebze siyasetinin gündemini belirleyecek hamleler yapıyor” şeklinde yorumlanıyor. Özdemir ise katıldığı programlarda kendisine ilgi alaka gösteren herkese teşekkürlerini iletiyor.
MHP Gebze’nin dur durağı yok

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’in temposuna yetişebilene aşk olsun. Göreve geldikten sonra çalışmalarıyla takdir kazanan MHP’li Özdemir’in, gittiği programlarda gördüğü ilgi alaka da dikkatlerden kaçmıyor.

MHP’li Özdemir, çalışmalarıyla alkış kazanıyor. Göreve geldiği günden bu yana yönetimiyle birlikte sahada adım atmadık yer bırakmayan Özdemir, temposuyla fark yaratmaya başladı. Davet edildiği hiçbir programı kaçırmayan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, planlı programların akabinde de sürekli sahada dirsek temaslarını sürdürüyor. Kısa sürede yaptığı çalışmalarla sadece ülkücü camiada değil, katıldığı her programda büyük ilgi, alaka ve sevgi gören Özdemir’in çalışmaları siyasi kulislerde, “Özdemir’in çalışmaları Gebze siyasetine ve MHP camiasına hareket kazandırdı. MHP, Gebze siyasetinin gündemini belirleyecek hamleler yapıyor” şeklinde yorumlanıyor. Özdemir ise katıldığı programlarda kendisine ilgi alaka gösteren herkese teşekkürlerini iletiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.