“MHP gereğini yapmalı”

Siyaset 12.12.2020 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“MHP gereğini yapmalı”

VATAN PARTİSİ GEBZE’DEN BAHÇELİ’YE ‘HDP KAPATILSIN’ DESTEĞİ;

Vatan Partisi Gebze İlçe Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mustafa Cerit, Devlet Bahçeli’ye HDP ile ilgili tespitlerinde destek vererek, ‘HDP, derhal kapatılmalıdır” dedi. Vatan Partisi Gebze İlçe Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mustafa Cerit, bir basın açıklaması yaparak Devlet Bahçeli’ye HDP ile ilgili tespitlerinde destek verdi. Cerit, basın açıklamasında; “Hiçbir devlet kendi askerine silah çeken teröriste devlet kasasından para vermez, terör örgütünün kurduğu partinin ‘milletvekillerini’ mecliste barındırmaz. HDP’nin suçu sabittir. Kendileri de inkâr etmiyorlar zaten. “Daha Apo’nun heykelini dikeceğiz”, “Biz sırtımızı, PYD’ye, YPG’ye dayamışız” diye nara atıyorlar. Ele geçirdikleri belediye araçlarını PKK’nın hizmetinde kullanıyorlar. Belediye başkanları dışında PKK’nın atadığı eş başkanlar eliyle, PKK’nın doğrudan belediyeleri yönetmelerini sağlıyorlar. Kongrelerinde ve hatta Türkiye Büyük Millet Meclisi koridorlarında PKK marşını haykırıyorlar. “DÖRT KEZ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK” “Biz Vatan Partisi olarak, bunları bir dosya halinde dört kez Yargıtay Başsavcılığına suç duyurusun bulunduk. Mecliste olmadığımızdan dikkate alınmadı. Mecliste grubu bulunan bir partinin dava açma yetkisi vardı. Çağrılarımıza rağmen olumlu yanıt veren olmamıştı. Nihayet dün Sayın Devlet Bahçeli’den olumlu bir çıkış geldi. “HDP’nin kapısına, bir daha açılmamak üzere kilit vurulmalıdır” “Demirtaş ve Kavala hakkındaki dava uzatılmadan karara bağlanmalıdır” Sayın Bahçeli’nin tespitleri çok doğrudur, bizim de tespitlerimizdir. Hiçbir şey için geç kalınmış değildir. Zararın neresinden dönülürse kârdır. MHP derhal gereğini yapmalı, Yargıtay Başsavcılığına HDP’nin kapatılması için kapatma davası açılması için başvurmalıdır” ifadelerini kullandı.
VATAN PARTİSİ GEBZE’DEN BAHÇELİ’YE ‘HDP KAPATILSIN’ DESTEĞİ;

Vatan Partisi Gebze İlçe Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mustafa Cerit, Devlet Bahçeli’ye HDP ile ilgili tespitlerinde destek vererek, ‘HDP, derhal kapatılmalıdır” dedi.

Vatan Partisi Gebze İlçe Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mustafa Cerit, bir basın açıklaması yaparak Devlet Bahçeli’ye HDP ile ilgili tespitlerinde destek verdi. Cerit, basın açıklamasında; “Hiçbir devlet kendi askerine silah çeken teröriste devlet kasasından para vermez, terör örgütünün kurduğu partinin ‘milletvekillerini’ mecliste barındırmaz. HDP’nin suçu sabittir. Kendileri de inkâr etmiyorlar zaten. “Daha Apo’nun heykelini dikeceğiz”, “Biz sırtımızı, PYD’ye, YPG’ye dayamışız” diye nara atıyorlar. Ele geçirdikleri belediye araçlarını PKK’nın hizmetinde kullanıyorlar. Belediye başkanları dışında PKK’nın atadığı eş başkanlar eliyle, PKK’nın doğrudan belediyeleri yönetmelerini sağlıyorlar. Kongrelerinde ve hatta Türkiye Büyük Millet Meclisi koridorlarında PKK marşını haykırıyorlar.

“DÖRT KEZ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”

“Biz Vatan Partisi olarak, bunları bir dosya halinde dört kez Yargıtay Başsavcılığına suç duyurusun bulunduk. Mecliste olmadığımızdan dikkate alınmadı. Mecliste grubu bulunan bir partinin dava açma yetkisi vardı. Çağrılarımıza rağmen olumlu yanıt veren olmamıştı. Nihayet dün Sayın Devlet Bahçeli’den olumlu bir çıkış geldi. “HDP’nin kapısına, bir daha açılmamak üzere kilit vurulmalıdır” “Demirtaş ve Kavala hakkındaki dava uzatılmadan karara bağlanmalıdır” Sayın Bahçeli’nin tespitleri çok doğrudur, bizim de tespitlerimizdir. Hiçbir şey için geç kalınmış değildir. Zararın neresinden dönülürse kârdır. MHP derhal gereğini yapmalı, Yargıtay Başsavcılığına HDP’nin kapatılması için kapatma davası açılması için başvurmalıdır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.