19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP’de iki mahalleye atama yapıldı

Siyaset 12.10.2022 - 15:35, Güncelleme: 12.10.2022 - 15:35
 

MHP’de iki mahalleye atama yapıldı

MHP Gebze İlçe Teşkilatında iki yeni mahalle başkanlıkları için atama yapıldı.

İlçe teşkilatında yapılan atamalara ilçe başkanı Bülent Özdemir, Başkan Vekili Muhteren Çay ve Başkan yardımcısı Ali Yalsız ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Başkan Özdemir, Başkan Vekili Çay ve Başkan Yardımcısı Yalsız, yeni göreve başlayan mahalle başkanlarına yetki belgelerini verip başarı dileklerini ilettiler. MHP’de Mimarsinan Mahalle başkanlığına Sibel İnce Beylkbağı Mahalle Başkanlığına Resul Taşdelen ve Beylikbağı bölge koordinatörü olarak da Nazmi Afat atandı.  Öte yandan Gebze ilçe başkan yardımcılığına ve KAÇEP başkan yardımcılığına İknur Arslan, Gebze Kaçep başkanlığına İlçe başkan yardımcısı Hatice Uludağ getirildi. (Kaçep yönetimi Perşembe akşam toplantı ile 19:00 yönetimi kamuoyuna duyurulacak.)  
MHP Gebze İlçe Teşkilatında iki yeni mahalle başkanlıkları için atama yapıldı.

İlçe teşkilatında yapılan atamalara ilçe başkanı Bülent Özdemir, Başkan Vekili Muhteren Çay ve Başkan yardımcısı Ali Yalsız ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Başkan Özdemir, Başkan Vekili Çay ve Başkan Yardımcısı Yalsız, yeni göreve başlayan mahalle başkanlarına yetki belgelerini verip başarı dileklerini ilettiler. MHP’de Mimarsinan Mahalle başkanlığına Sibel İnce

Beylkbağı Mahalle Başkanlığına Resul Taşdelen ve Beylikbağı bölge koordinatörü olarak da Nazmi Afat atandı. 

Öte yandan Gebze ilçe başkan yardımcılığına ve KAÇEP başkan yardımcılığına İknur Arslan, Gebze Kaçep başkanlığına İlçe başkan yardımcısı Hatice Uludağ getirildi. (Kaçep yönetimi Perşembe akşam toplantı ile 19:00 yönetimi kamuoyuna duyurulacak.)

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.