19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP’de SKM başkanları açıklandı

Kocaeli 23.01.2024 - 09:48, Güncelleme: 23.01.2024 - 09:48
 

MHP’de SKM başkanları açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanlığı, İlçe Başkanlıları Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı olarak görev yapacak isimleri ilan etti.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı, 31 Mart’taki yerel seçimlere kadar çalışma takvimini belirleyecek ve yürütecek İl SKM Başkanlığı görevine Semih Türeyen’in atandığını duyurmuştu. İl SKM Başkanı ataması sonrası MHP İlçe SKM Başkanları da atandı. MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın onayıyla yapılan atamalarla ilgili konuşan İl SKM Başkanı Türeyen, seçimde Cumhur İttifakı’na en büyük desteği Kocaeli’den vermek için çalışacaklarını ve bunun için ekiplerini kurduklarını belirtti.   SKM BAŞKANI ATAMASI YAPILAN İLÇE BAŞKANLIĞI   SKM BAŞKANLIĞINA ATANAN İSİM   Karamürsel   Muharrem Polat   Gölcük   Cumali Özcan   Başiskele   Mustafa Yılmaz   Kartepe   Fatih Soyyiğit   Kandıra   Oğuzhan Arslan   İzmit   Muammer Vatansever   Derince   Sedat Öztoplu   Körfez   Soner Özbay   Dilovası   Ferhat Güzel   Gebze   Erdem Yılmaz   Çayırova   Engin Demirbaş   Darıca   Çağlar Kerim
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanlığı, İlçe Başkanlıları Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı olarak görev yapacak isimleri ilan etti.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı, 31 Mart’taki yerel seçimlere kadar çalışma takvimini belirleyecek ve yürütecek İl SKM Başkanlığı görevine Semih Türeyen’in atandığını duyurmuştu. İl SKM Başkanı ataması sonrası MHP İlçe SKM Başkanları da atandı. MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın onayıyla yapılan atamalarla ilgili konuşan İl SKM Başkanı Türeyen, seçimde Cumhur İttifakı’na en büyük desteği Kocaeli’den vermek için çalışacaklarını ve bunun için ekiplerini kurduklarını belirtti.

 

SKM BAŞKANI ATAMASI YAPILAN İLÇE BAŞKANLIĞI

 

SKM BAŞKANLIĞINA ATANAN İSİM

 

Karamürsel

 

Muharrem Polat

 

Gölcük

 

Cumali Özcan

 

Başiskele

 

Mustafa Yılmaz

 

Kartepe

 

Fatih Soyyiğit

 

Kandıra

 

Oğuzhan Arslan

 

İzmit

 

Muammer Vatansever

 

Derince

 

Sedat Öztoplu

 

Körfez

 

Soner Özbay

 

Dilovası

 

Ferhat Güzel

 

Gebze

 

Erdem Yılmaz

 

Çayırova

 

Engin Demirbaş

 

Darıca

 

Çağlar Kerim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.