19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP’liler Darıca Oltululara misafir oldu

Darıca 10.04.2023 - 16:51, Güncelleme: 10.04.2023 - 16:51
 

MHP’liler Darıca Oltululara misafir oldu

MHP Gebze ve Darıca ilçe başkanları Oltuluların programına katıldı

MHP Gebze ve Darıca ilçe başkanları Oltuluların programına katıldı. Kocaeli Milletvekili adaylarının da katıldığı programla ilgili açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir; “MHP Darıca İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Yıldırım, KAÇEP başkanımız ve İlçe Yöneticilerimiz, milletvekili adaylarımız Sayın Yudum Kaşıkçı Sayın; Haktan Kalıntaş ve Sayın; Hacı Ertan bey ile teravih namazı sonrası Gebze Erzurum Oltulular Derneğinin misafiri olduk.  Erzurum Oltulu hemşehrilerimiz bizleri yoğun ilgi ile karşıladılar. Liderimizin, İl Başkanımız Sayın Murat Nuri Demirbaş Bey'in selamlarını ileterek, Liderimize ve Cumhur İttifakına destek istedik. Gebzeliler DEVLET'ine güveniyor. Bizleri misafir eden Dernek Başkanı Sayın Gürsoy Zengin ve Federasyon başkanımız Taner Sağlam’a, Erzurum Oltulu hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.” Dedi.
MHP Gebze ve Darıca ilçe başkanları Oltuluların programına katıldı

MHP Gebze ve Darıca ilçe başkanları Oltuluların programına katıldı. Kocaeli Milletvekili adaylarının da katıldığı programla ilgili açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir; “MHP Darıca İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Yıldırım, KAÇEP başkanımız ve İlçe Yöneticilerimiz, milletvekili adaylarımız Sayın Yudum Kaşıkçı Sayın; Haktan Kalıntaş ve Sayın; Hacı Ertan bey ile teravih namazı sonrası Gebze Erzurum Oltulular Derneğinin misafiri olduk.  Erzurum Oltulu hemşehrilerimiz bizleri yoğun ilgi ile karşıladılar. Liderimizin, İl Başkanımız Sayın Murat Nuri Demirbaş Bey'in selamlarını ileterek, Liderimize ve Cumhur İttifakına destek istedik. Gebzeliler DEVLET'ine güveniyor.

Bizleri misafir eden Dernek Başkanı Sayın Gürsoy Zengin ve Federasyon başkanımız Taner Sağlam’a, Erzurum Oltulu hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.” Dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.