19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Milletvekili adayı Kaya’dan Yıldırım’a ziyaret

Darıca 28.03.2023 - 15:30, Güncelleme: 28.03.2023 - 15:30
 

Milletvekili adayı Kaya’dan Yıldırım’a ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Yılmaz Kaya, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Nihat Yıldırım ile bir süre görüş alış verişinde bulunan Kaya, aday adaylığı sürecinde Yıldırım’dan destek istedi. Daha önce de Iğdır’dan Türkiye’nin en genç milletvekili aday adayı olduğunu ve Iğdır Tuzluca’da belediye başkan aday adayı olduğunu hatırlatan Kaya, sosyal medyadaki algının çok farklı olduğunu, sokağın sesinin çok daha farklı olduğunu söyledi. Dünyadaki ekonomik krizin Türkiye’ye de etkileri olduğunu söyleyen Kaya; “Buna rağmen vatandaş sorunların yine AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çözüleceğine inanıyor” dedi. Aday gösterilmesi durumunda toplumun her kesimi ile çok daha güçlü ilişkiler kurmayı planladığını söyleyen Kaya, genç aday adaylarına özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.  Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Yılmaz Kaya’ya başarılar diledi. Yılmaz Kaya ile Marmara Iğdır Dernekler Federasyonunda birlikte çalıştıklarını söyleyen Yıldırım; “Başarılı bir inşaat mühendisi kardeşimiz, tam bir görev adamı ve işini severek yapan bir kişiliğe sahip. Bu bölgedeki hemşehrilerimiz de O’nun aday gösterilmesini büyük bir heyecanla bekliyor” dedi.Kaya daha sonra da Hedef TV'ye süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.
AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Yılmaz Kaya, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Nihat Yıldırım ile bir süre görüş alış verişinde bulunan Kaya, aday adaylığı sürecinde Yıldırım’dan destek istedi. Daha önce de Iğdır’dan Türkiye’nin en genç milletvekili aday adayı olduğunu ve Iğdır Tuzluca’da belediye başkan aday adayı olduğunu hatırlatan Kaya, sosyal medyadaki algının çok farklı olduğunu, sokağın sesinin çok daha farklı olduğunu söyledi. Dünyadaki ekonomik krizin Türkiye’ye de etkileri olduğunu söyleyen Kaya; “Buna rağmen vatandaş sorunların yine AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çözüleceğine inanıyor” dedi. Aday gösterilmesi durumunda toplumun her kesimi ile çok daha güçlü ilişkiler kurmayı planladığını söyleyen Kaya, genç aday adaylarına özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. 

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Yılmaz Kaya’ya başarılar diledi. Yılmaz Kaya ile Marmara Iğdır Dernekler Federasyonunda birlikte çalıştıklarını söyleyen Yıldırım; “Başarılı bir inşaat mühendisi kardeşimiz, tam bir görev adamı ve işini severek yapan bir kişiliğe sahip. Bu bölgedeki hemşehrilerimiz de O’nun aday gösterilmesini büyük bir heyecanla bekliyor” dedi.Kaya daha sonra da Hedef TV'ye süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.