Milli Ağaçlandırma Günü’nde 750 Fidan SEDAŞ’ Tan

Kocaeli 12.11.2021 - 15:50, Güncelleme: 12.11.2021 - 15:50
 

Milli Ağaçlandırma Günü’nde 750 Fidan SEDAŞ’ Tan

Milli Ağaçlandırma Günü’nde 750 Fidan SEDAŞ’ Tan

SEDAŞ, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen Milli Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında 4 şehirde 5 bölgede 750 adet fidanı toprakla buluşturdu. “Geleceğe Nefes” adıyla düzenlenen etkinliğe SEDAŞ’ın Bölge Müdürleri ve Yöneticileri de katıldı. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), bu yıl üçüncü kez düzenlenen Milli Ağaçlandırma Seferberliği programına katıldı. T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye genelindeki fidan dikme etkinlikleri kapsamında SEDAŞ, 4 şehirde 5 bölgede 750 adet ağaç dikti. Kocaeli’nde Umuttepe mevkii ve Gebze Bilişim Vadisi, Sakarya’da Kuzey Marmara otoyol şantiyesi, Bolu’da Dörtdivan ilçesindeki yangın bölgesi ve Düzce’de Musababa Köyü’nde gerçekleşen fidan dikimlerine SEDAŞ çalışanlarına yöneticileri de eşlik etti. “Geleceğe Nefes” adıyla kutlanan Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 81 ilde yıl sonuna kadar, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yetiştirilen 252 milyon fidan dikileceği öğrenildi. Dünyanın en büyük sürdürülebilirlik inisiyatifi Birleşmiş Milletler Global Compact üyesi SEDAŞ, geçen yılki etkinlikte toplamda 500 fidanı toprakla buluşturmuştu. Şirket ayrıca, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yürütülen “Bir Enerji Bir Nefes” projesi kapsamında da 40 bini aşkın fidanın dikilmesine de aracılık etmişti.
Milli Ağaçlandırma Günü’nde 750 Fidan SEDAŞ’ Tan

SEDAŞ, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen Milli Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında 4 şehirde 5 bölgede 750 adet fidanı toprakla buluşturdu. “Geleceğe Nefes” adıyla düzenlenen etkinliğe SEDAŞ’ın Bölge Müdürleri ve Yöneticileri de katıldı.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), bu yıl üçüncü kez düzenlenen Milli Ağaçlandırma Seferberliği programına katıldı. T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye genelindeki fidan dikme etkinlikleri kapsamında SEDAŞ, 4 şehirde 5 bölgede 750 adet ağaç dikti. Kocaeli’nde Umuttepe mevkii ve Gebze Bilişim Vadisi, Sakarya’da Kuzey Marmara otoyol şantiyesi, Bolu’da Dörtdivan ilçesindeki yangın bölgesi ve Düzce’de Musababa Köyü’nde gerçekleşen fidan dikimlerine SEDAŞ çalışanlarına yöneticileri de eşlik etti.

“Geleceğe Nefes” adıyla kutlanan Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 81 ilde yıl sonuna kadar, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yetiştirilen 252 milyon fidan dikileceği öğrenildi.

Dünyanın en büyük sürdürülebilirlik inisiyatifi Birleşmiş Milletler Global Compact üyesi SEDAŞ, geçen yılki etkinlikte toplamda 500 fidanı toprakla buluşturmuştu. Şirket ayrıca, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yürütülen “Bir Enerji Bir Nefes” projesi kapsamında da 40 bini aşkın fidanın dikilmesine de aracılık etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.