19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mimarlar Odası Başkanı istifa etti

Kocaeli 02.05.2024 - 16:16, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:16
 

Mimarlar Odası Başkanı istifa etti

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kongre sonucu yeniden başkanlığa seçilen Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Alper Dülger, artan iş yoğunluğu sebebiyle görevini bıraktığını açıkladı

TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi, geçtiğimiz ocak ayında 12. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirmiş, kongre sonucu odanın mevcut başkanı Alper Dülger yeniden başkanlığa seçilmişti. Kongrenin ardından mazbatasını alan Dülger, yeni yönetime dair görev dağılımını da gerçekleştirdi. Aradan geçen yaklaşık üç ayın ardından Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Alper Dülger, sürpriz bir kararla görevini bıraktığını açıkladı. Dülger, artan iş yoğunluğunu sebep göstererek yurt dışındaki çalışmalarının görevini uzaktan yürütmeye imkan vermediğini açıkladı.   “ ÇOK ÇABA SARF ETTİK” Dülger’in istifa açıklaması ise şöyle: “Meslektaşlarımızla birlikte yürüdüğümüz ve mesleğe sahip çıktığımız uzun bir yürüyüşün kendi tarafımdaki kısmını tamamladım. Yola çıkarken verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çok çaba sarf ettik. Ancak yol bugün bizi başka yerlere götürüyor. Yurt dışında artan iş yoğunluğum Mimarlar Odası başkanlığı görevini uzaktan yürütmeyi imkansız kılıyor. Bu sebeple bugün itibariyle Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanlığı görevimden ayrılıyorum.   ‘YOLUNUZ AYDINLIK OLSUN’ Görevi devralacak arkadaşlarımızın vazifeyi başarıyla sürdüreceğine inancım tam. Kenti ilgilendiren tüm konularda bizlerle birlikte olduğunuz, meslek odamızın bilim ve tekniği savunan sesini tüm kamuoyuna duyurmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Mimarlar Odası; Halkevi gibi kültür miraslarına sahip çıkmaya, çevreyi kirletme riski çok yüksek olan yapılaşmalara karşı doğayı savunmaya, mesleğin gelişimi için üstlendiği vazifeyi kararlılıkla sürdürmeye şüphesiz devam edecektir. Her birinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Yolunuz aydınlık olsun.”
Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kongre sonucu yeniden başkanlığa seçilen Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Alper Dülger, artan iş yoğunluğu sebebiyle görevini bıraktığını açıkladı

TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi, geçtiğimiz ocak ayında 12. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirmiş, kongre sonucu odanın mevcut başkanı Alper Dülger yeniden başkanlığa seçilmişti. Kongrenin ardından mazbatasını alan Dülger, yeni yönetime dair görev dağılımını da gerçekleştirdi. Aradan geçen yaklaşık üç ayın ardından Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Alper Dülger, sürpriz bir kararla görevini bıraktığını açıkladı. Dülger, artan iş yoğunluğunu sebep göstererek yurt dışındaki çalışmalarının görevini uzaktan yürütmeye imkan vermediğini açıkladı.

 

“ ÇOK ÇABA SARF ETTİK”

Dülger’in istifa açıklaması ise şöyle: “Meslektaşlarımızla birlikte yürüdüğümüz ve mesleğe sahip çıktığımız uzun bir yürüyüşün kendi tarafımdaki kısmını tamamladım. Yola çıkarken verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çok çaba sarf ettik. Ancak yol bugün bizi başka yerlere götürüyor. Yurt dışında artan iş yoğunluğum Mimarlar Odası başkanlığı görevini uzaktan yürütmeyi imkansız kılıyor. Bu sebeple bugün itibariyle Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanlığı görevimden ayrılıyorum.

 

‘YOLUNUZ AYDINLIK OLSUN’

Görevi devralacak arkadaşlarımızın vazifeyi başarıyla sürdüreceğine inancım tam. Kenti ilgilendiren tüm konularda bizlerle birlikte olduğunuz, meslek odamızın bilim ve tekniği savunan sesini tüm kamuoyuna duyurmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Mimarlar Odası; Halkevi gibi kültür miraslarına sahip çıkmaya, çevreyi kirletme riski çok yüksek olan yapılaşmalara karşı doğayı savunmaya, mesleğin gelişimi için üstlendiği vazifeyi kararlılıkla sürdürmeye şüphesiz devam edecektir. Her birinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Yolunuz aydınlık olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.