Minikler tiyatro oyunuyla eğlendi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2023 - 12:00, Güncelleme: 05.12.2023 - 11:38
 

Minikler tiyatro oyunuyla eğlendi

Minikler tiyatro oyunuyla eğlendi

Kartepe’de sahnelenen "Ayşecik" isimli tiyatro oyunu minikler tarafından ilgiyle izlendi. Dede ve torunun maceralarının anlatıldığı oyun, renkli anlara sahne oldu.Kartepe Belediyesi, çocukları Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde "Ayşecik" isimli tiyatro oyunuyla buluşturdu. Furkan Emin Kara tarafından kaleme alınan Ayşecik tiyatrosunda oyuncu ve yönetmen İlknur Bayrak ve Şenol Kara performanslarıyla büyük beğeni topladı. Ayşecik tiyatro gösterisinde dede ve torunun maceraları anlatıldı.Sezonun ilk tiyatro gösterisini miniklerle birlikte izleyen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Kartepe Belediyesi olarak düzenlediğimiz Ayşecik çocuk tiyatrosunu Kartepeli miniklerimizle birlikte izledik. Çocuklarımızın bir tebessümü dünyalara bedel. Onlara daha güzel daha mutlu ve yaşanabilir bir Dünya bırakmak için çalışıyoruz" dedi.
Minikler tiyatro oyunuyla eğlendi
Kartepe’de sahnelenen "Ayşecik" isimli tiyatro oyunu minikler tarafından ilgiyle izlendi. Dede ve torunun maceralarının anlatıldığı oyun, renkli anlara sahne oldu.
Kartepe Belediyesi, çocukları Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde "Ayşecik" isimli tiyatro oyunuyla buluşturdu. Furkan Emin Kara tarafından kaleme alınan Ayşecik tiyatrosunda oyuncu ve yönetmen İlknur Bayrak ve Şenol Kara performanslarıyla büyük beğeni topladı. Ayşecik tiyatro gösterisinde dede ve torunun maceraları anlatıldı.
Sezonun ilk tiyatro gösterisini miniklerle birlikte izleyen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Kartepe Belediyesi olarak düzenlediğimiz Ayşecik çocuk tiyatrosunu Kartepeli miniklerimizle birlikte izledik. Çocuklarımızın bir tebessümü dünyalara bedel. Onlara daha güzel daha mutlu ve yaşanabilir bir Dünya bırakmak için çalışıyoruz" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.