Muammer Karaca vefat etti

Gebze 15.03.2023 - 15:51, Güncelleme: 15.03.2023 - 15:51
 

Muammer Karaca vefat etti

Beylikbağı bölgesinin eski ve sevilen isimlerinden Muammer Karaca (57) vefat etti. Bir süre önce felç geçiren ve evinde tedavi gören Karaca’nın son olarak beyin kanaması geçirdiği ve bu yüzden vefat ettiği öğrenildi.

Aynı zamanda Beylikbağıspor eski başkanı ve AK Partili eski meclis üyesi Recep Can’ın da bacanağı olan Karaca’nın vefatı ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Muammer Karaca’nın Beylikbağı Şeyh Şamil Camii’nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına; Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze eski ilçe başkanı Metin Gökçe, DYP Gebze eski ilçe başkanı Celalettin Kurt, bölge mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve kalabalık bir çevre sakini katıldı. 4 çocuk babası olan Karaca’nın cenazesi daha sonra Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Muammer Karaca’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Beylikbağı bölgesinin eski ve sevilen isimlerinden Muammer Karaca (57) vefat etti. Bir süre önce felç geçiren ve evinde tedavi gören Karaca’nın son olarak beyin kanaması geçirdiği ve bu yüzden vefat ettiği öğrenildi.

Aynı zamanda Beylikbağıspor eski başkanı ve AK Partili eski meclis üyesi
Recep Can’ın da bacanağı olan Karaca’nın vefatı ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük
üzüntüye yol açtı. Muammer Karaca’nın Beylikbağı Şeyh Şamil Camii’nde öğle namazı sonrası
kılınan cenaze namazına; Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze eski ilçe
başkanı Metin Gökçe, DYP Gebze eski ilçe başkanı Celalettin Kurt, bölge mahalle muhtarları,
meclis üyeleri ve kalabalık bir çevre sakini katıldı. 4 çocuk babası olan Karaca’nın cenazesi daha
sonra Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Muammer Karaca’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve
yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.