Müdür Doğan, “Darıca’da her şey yolunda”

Darıca 05.02.2021 - 09:36, Güncelleme: 05.02.2021 - 09:36
 

Müdür Doğan, “Darıca’da her şey yolunda”

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, gazetemize özel açıklamalar yaparak, koronavirüs salgınının kontrol altında olduğunu söyleyerek, Darıca’da her şeyin yolunda olduğunu belirtti.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, gazetemize özel açıklamalar yaptı. Koronavirüs vakalarının Darıca’da oldukça düşük seyrettiğini kaydeden ve her şeyin yolunda gittiğini vurgulayan Doğan, “Şu an için hiçbir sıkıntı söz konusu değil, gayet yolunda seyrediyor, çok düşük rakamlar var, hastanelerimiz de rahatladı, geçen aya oranla çok daha iyiyiz” ifadesini kullanarak son durumun gayet güzel gittiğini söyledi. MUTASYON VAKASI DARICA’DA YOK Darıca bölgesinde yüksek rakamlarda söz edilemeyeceğini kaydeden Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, “Vakalar çok ama çok düşük. Darıca için iyi şeyler söyleyebiliriz. İlçemizde mutasyona uğramış vaka da yer almıyor. Bunun altınız çizmek isterim. Şu an için her şey yolunda. Pek tabi dikkat etmeye devam edeceğiz. Tedbiri elden bırakmayacağız. Rahatlama konusunda karar ülke genelinin. Sağlık bakanımız ve yetkililerin alacağı bir karar. Bizlerin görüş vermesi doğru olmaz” şeklinde konuştu. AŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Son olarak aşı çalışmalarına değinen Ulaş Doğan aşı çalışmaları da aralıksız olarak devam ediyor. 75-85 yaş arası büyüklerimiz aşılanıyor. Randevularını alarak aşı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu konuda da bir sorun yer almıyor. Kademe kademe aşı çalışmaları gerçekleşmeye devam edecektir. Darıca için son durum bu şekilde, hem vakalarda hem de aşı çalışmalarında problem yer almıyor, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.
Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, gazetemize özel açıklamalar yaparak, koronavirüs salgınının kontrol altında olduğunu söyleyerek, Darıca’da her şeyin yolunda olduğunu belirtti.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, gazetemize özel açıklamalar yaptı. Koronavirüs vakalarının Darıca’da oldukça düşük seyrettiğini kaydeden ve her şeyin yolunda gittiğini vurgulayan Doğan, “Şu an için hiçbir sıkıntı söz konusu değil, gayet yolunda seyrediyor, çok düşük rakamlar var, hastanelerimiz de rahatladı, geçen aya oranla çok daha iyiyiz” ifadesini kullanarak son durumun gayet güzel gittiğini söyledi.

MUTASYON VAKASI DARICA’DA YOK

Darıca bölgesinde yüksek rakamlarda söz edilemeyeceğini kaydeden Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, “Vakalar çok ama çok düşük. Darıca için iyi şeyler söyleyebiliriz. İlçemizde mutasyona uğramış vaka da yer almıyor. Bunun altınız çizmek isterim. Şu an için her şey yolunda. Pek tabi dikkat etmeye devam edeceğiz. Tedbiri elden bırakmayacağız. Rahatlama konusunda karar ülke genelinin. Sağlık bakanımız ve yetkililerin alacağı bir karar. Bizlerin görüş vermesi doğru olmaz” şeklinde konuştu.

AŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Son olarak aşı çalışmalarına değinen Ulaş Doğan aşı çalışmaları da aralıksız olarak devam ediyor. 75-85 yaş arası büyüklerimiz aşılanıyor. Randevularını alarak aşı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu konuda da bir sorun yer almıyor. Kademe kademe aşı çalışmaları gerçekleşmeye devam edecektir. Darıca için son durum bu şekilde, hem vakalarda hem de aşı çalışmalarında problem yer almıyor, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.