Müdür Doğan’dan, Darıca Emniyetine ziyaret!

Darıca 10.04.2021 - 12:55, Güncelleme: 10.04.2021 - 12:55
 

Müdür Doğan’dan, Darıca Emniyetine ziyaret!

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Türk Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'i ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e ve emniyet mensuplarına ziyaretler sürerken bir ziyaret de Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan’dan gerçekleşti. Doğan, Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'i ve emniyet mensuplarını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Koronavirüs tedbirleri kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunan ikili, pandemi de vatandaşların sağlığı için mücadeleyi el birliği ile sürdüreceklerini vurguladı. “GURUR KAYNAĞIMIZSINIZ” Ziyarette konuşan Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, “Milletimizin huzur ve güvenliği, bayrağımızın ilelebet dalgalanması için şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Gurur kaynağımız Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıl dönümü kutlu olsun” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen ise nazik ziyaretinden dolayı Dr.Ulaş Doğan'a teşekkür etti.
Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Türk Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'i ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e ve emniyet mensuplarına ziyaretler sürerken bir ziyaret de Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan’dan gerçekleşti. Doğan, Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'i ve emniyet mensuplarını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Koronavirüs tedbirleri kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunan ikili, pandemi de vatandaşların sağlığı için mücadeleyi el birliği ile sürdüreceklerini vurguladı.

“GURUR KAYNAĞIMIZSINIZ”

Ziyarette konuşan Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, “Milletimizin huzur ve güvenliği, bayrağımızın ilelebet dalgalanması için şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Gurur kaynağımız Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıl dönümü kutlu olsun” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen ise nazik ziyaretinden dolayı Dr.Ulaş Doğan'a teşekkür etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.