Müdür Pehlevan, Gebze Bölgesi’nden ayrılmıyor!

Sağlık 17.04.2021 - 17:10, Güncelleme: 17.04.2021 - 17:10
 

Müdür Pehlevan, Gebze Bölgesi’nden ayrılmıyor!

Müdür Pehlevan, Gebze Bölgesi’nden ayrılmıyor!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gebze Bölgesi’ndeki denetimlere ara vermeden devam ediyor. Gebze Bölgesini bir an olsun boş bırakmayan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan gece gündüz, mesai sonu, sokağa çıkma yasağı demeden sahada aktif kalarak çalışıyor. Müdür Pehlevan, çalışmalar kapsamında Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek koronavirüsle mücadele, aşılama, filyasyon ekipleri ile sunulan sağlık hizmetlerini değerlendirmek ve sahadaki çalışmaları yerinde gözlemleyerek İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. KADIOĞLU’NDAN BRİFİNG Ziyarette Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Pehlevan’a ilçedeki son durum ve güncel bilgiler ile gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyarette personelleri ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Müdür Pehlevan, personellerle bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. ​
Müdür Pehlevan, Gebze Bölgesi’nden ayrılmıyor!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gebze Bölgesi’ndeki denetimlere ara vermeden devam ediyor.

Gebze Bölgesini bir an olsun boş bırakmayan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan gece gündüz, mesai sonu, sokağa çıkma yasağı demeden sahada aktif kalarak çalışıyor. Müdür Pehlevan, çalışmalar kapsamında Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek koronavirüsle mücadele, aşılama, filyasyon ekipleri ile sunulan sağlık hizmetlerini değerlendirmek ve sahadaki çalışmaları yerinde gözlemleyerek İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KADIOĞLU’NDAN BRİFİNG

Ziyarette Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Pehlevan’a ilçedeki son durum ve güncel bilgiler ile gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyarette personelleri ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Müdür Pehlevan, personellerle bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.