Müftü Çınar’dan başarılı öğrencilere hediye!

Darıca 21.08.2021 - 16:49, Güncelleme: 21.08.2021 - 17:26
 

Müftü Çınar’dan başarılı öğrencilere hediye!

Müftü Çınar’dan başarılı öğrencilere hediye!

Darıca Müftülüğü tarafından ilçede bulunan camilerde yaz sezonunda açılan Kur’an Kursu eğitimleri sona erdi. Eğitimlerin sona ermesinin ardından camilerde çocuklara yönelik bir etkinlik yapılarak başarı belgesi verildi. Darıca Müftülüğü tarafından ilçede bulunan camilerde yaz sezonunda açılan Kur’an Kursu eğitimleri sona erdi. “Artık Kur’an okuyorum mutluluktan uçuyorum” programı kapsamında çocuklara başarı belgesi, Kur’an-ı Kerim ve hediyeler dağıtan Darıca Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, çocukları tebrik etti. Yaz sezonu Kur’an Kursu eğitimleri hakkında bilgi veren Darıca Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, “Bereketli bir yaz Kur'an Kurs sezonu geçirdik. Birçok öğrencimiz Kur'an okumayı ve ilmihal bilgilerini öğrendi. Bir kısmı da bilgilerini yenilendi. Yaz Kur'an Kurslarımız bu gün itibariyle nihayete erdi. Kurslarımızın kapanışı çeşitli ve renkli etkinliklere sahne oldu. Öğrendikleri bilgilerle daha güzel ve bilinçli bir hayat sürmeleri dileklerimizle” ifadelerini kullandı...
Müftü Çınar’dan başarılı öğrencilere hediye!

Darıca Müftülüğü tarafından ilçede bulunan camilerde yaz sezonunda açılan Kur’an Kursu eğitimleri sona erdi. Eğitimlerin sona ermesinin ardından camilerde çocuklara yönelik bir etkinlik yapılarak başarı belgesi verildi.

Darıca Müftülüğü tarafından ilçede bulunan camilerde yaz sezonunda açılan Kur’an Kursu eğitimleri sona erdi. “Artık Kur’an okuyorum mutluluktan uçuyorum” programı kapsamında çocuklara başarı belgesi, Kur’an-ı Kerim ve hediyeler dağıtan Darıca Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, çocukları tebrik etti. Yaz sezonu Kur’an Kursu eğitimleri hakkında bilgi veren Darıca Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, “Bereketli bir yaz Kur'an Kurs sezonu geçirdik. Birçok öğrencimiz Kur'an okumayı ve ilmihal bilgilerini öğrendi. Bir kısmı da bilgilerini yenilendi. Yaz Kur'an Kurslarımız bu gün itibariyle nihayete erdi. Kurslarımızın kapanışı çeşitli ve renkli etkinliklere sahne oldu. Öğrendikleri bilgilerle daha güzel ve bilinçli bir hayat sürmeleri dileklerimizle” ifadelerini kullandı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.