Muharrem İnce’nin otobüsü Gebze’de arızalandı

Gebze 13.06.2021 - 16:36, Güncelleme: 13.06.2021 - 16:36
 

Muharrem İnce’nin otobüsü Gebze’de arızalandı

Muharrem İnce’nin otobüsü Gebze’de arızalandı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin il ziyaretleri için kullandığı otobüsün Gebze istikametinde arızalandığı öğrenildi. İnce, İstanbul’daki il binası açılışına başka bir araçla yetişmeye çalıştığı gelen haberler arasında yer alıyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin kuruluşunu ilan etmesinin ardından il ziyaretlerine başladı. Partisinin il binalarının açılışlarına katılan İnce’nin bu kez İstanbul il başkanlığı binasının açılışına giderken otobüsünün arızalandığı öğrenildi. Cumartesi günü İl binası açılışı için Ankara’dan İstanbul’a gelen Muharrem İnce ve kurucuların, otobüs arızası nedeniyle yolda kaldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Gebze’de otobüsten inen İnce ve arkadaşlarının açılışa siyah bir minibüs ile yetişmek zorunda kaldığı öğrenildi. Birden bire yoğun dumanın çıktığı otobüsteki arızanın giderilmesi için çekici ile Ankara’ya gönderildiği gelen haberler arasında yer alıyor. SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU Öte yandan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin otobüsünün arızalanması sosyal medyada gündem oldu. İnce’nin otobüsünün yolda kaldığını gören vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla çekerek kaydetti.
Muharrem İnce’nin otobüsü Gebze’de arızalandı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin il ziyaretleri için kullandığı otobüsün Gebze istikametinde arızalandığı öğrenildi. İnce, İstanbul’daki il binası açılışına başka bir araçla yetişmeye çalıştığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin kuruluşunu ilan etmesinin ardından il ziyaretlerine başladı. Partisinin il binalarının açılışlarına katılan İnce’nin bu kez İstanbul il başkanlığı binasının açılışına giderken otobüsünün arızalandığı öğrenildi. Cumartesi günü İl binası açılışı için Ankara’dan İstanbul’a gelen Muharrem İnce ve kurucuların, otobüs arızası nedeniyle yolda kaldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Gebze’de otobüsten inen İnce ve arkadaşlarının açılışa siyah bir minibüs ile yetişmek zorunda kaldığı öğrenildi. Birden bire yoğun dumanın çıktığı otobüsteki arızanın giderilmesi için çekici ile Ankara’ya gönderildiği gelen haberler arasında yer alıyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Öte yandan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin otobüsünün arızalanması sosyal medyada gündem oldu. İnce’nin otobüsünün yolda kaldığını gören vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla çekerek kaydetti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.